Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πλάνα του Μόγες

Τα πλάνα του Μόγες
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 - 10:28

Με τίποτα δεν περίμενε την εξέλιξη του πρώτου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγες. Ο Σκωτσέζος τεχνικός, μετά το 2-0 γνωρίζει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε δύσκολη θέση και πώς ο Θρύλος έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Ο Μόγες λοιπόν, σκέφτεται από την αρχή να ρισκάρει στο παιχνίδι της Τετάρτης και να ψάξει η ομάδα του ένα γρήγορο γκολ. Η ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή του φαληρικό γηπέδου, καθώς ο κόουτς των πρωταθλητών Αγγλίας, ετοιμάζει ένα διαφορετικό σχήμα που θα παρατάξει την ομάδα του.

Στο… δια ταύτα, ο Μόγες αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Ντε Χέα να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Την αμυντική τετράδα θα αποτελούν οι Ράφαελ, Τζόουνς, Φέρντιναντ και Εβρά με δεδομένες τις απουσίες των Σμόλινγκ και Έβανς που δεν έβγαλαν την προπόνηση, αλλά και την κακή κατάσταση του Βίντιτς.

Στον άξονα ο Σκωτσέζος τεχνικός θα έχει τους Κάρικ και Γκιγκς, ενώ μπροστά τους την τριάδα (σ.σ.: από τα δεξιά προς τα αριστερά) των Βαλέντσια, Ρούνεϊ και Γουέλμπεκ. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης, θα βρίσκεται ο Φαν Πέρσι.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα η πρόκριση!

Και τώρα η πρόκριση!

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Ολντ Τράφορντ» και οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για το θαύμα.