Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μετά το Μουντιάλ, Ευρώπη!»

«Μετά το Μουντιάλ, Ευρώπη!»
Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 - 20:58

Το όνομα του Πουλίδο ενδέχεται να μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα, δεδομένου πως τα δημοσιεύματα από το Μεξικό σχετικά με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή είναι καθημερινά. Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι εξακολουθούν να έχουν το όνομα του Ολυμπιακού, ως το πρώτο σχετικά με τις επιλογές του παίκτη.

Ο ίδιος από εκεί και πέρα, έχει καταστήσει σαφές πως προέχει το Μουντιάλ και μετά η Ευρώπη, τη στιγμή που αποκάλυψε πως θα του άρεσε να αγωνιστεί στην Ισπανία, δίχως βέβαια να πει κάτι άλλο ή αυτό να σημαίνει πως ντε και καλά θα αγωνιστεί εκεί με το τέλος της σεζόν. ««Κάθε παίκτης θέλει να πάει στην Ευρώπη. Είναι ένα όνειρο και για εμένα, αλλά θέλω να είναι μία ομάδα που να μου ταιριάζει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κι ελπίζω να μπορέσω να βρω μία τέτοια», ανέφερε ο Πουλίδο, για να συνεχίσει ειδικά για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. «Το ισπανικό ποδόσφαιρο μου αρέσει πραγματικά».

Το θέμα είναι πως ο Πουλίδο είναι υπαρκτός στόχος και ίσως μετά το Μουντιάλ - όπως είπε - να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ομάδα που θα τον κάνει δικό της.

Διαβάστε επίσης

«Θα ήθελα να μείνει»

«Θα ήθελα να μείνει»

Ο Μίτσελ είπε σε συνέντευξη τα καλύτερα για τον Τζόελ Κάμπελ και ανέφερε ότι θα ήθελε να μείνει στον Θρύλο.