Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλει να τον κρατήσει»

«Θέλει να τον κρατήσει»
Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 - 01:27

Μήλον της έριδος έχει γίνει για τον Ολυμπιακό ο Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το Ρέντη προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής του ομάδας. Η Κόστα Ρίκα έχει προκριθεί στο Μουντιάλ και στον όμιλό της θα αντιμετωπίσει τις Ιταλία, Αγγλία και Ουρουγουάη.

Μετά το τέλος των αγώνων της Κόστα Ρίκα - όποτε τελειώσουν αυτοί - ο Κάμπελ θα ενσωματωθεί στην ομάδα της Άρσεναλ και από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στο Λιμάνι και να τον αποκτήσει ως κανονική μεταγραφή. Αυτό αναφέρεται, άλλωστε, στην ιστοσελίδα teletica.com, που «δανείζεται» ένα δημοσίευμα από τη fichajes.com.

«Ο Ολυμπιακός και η Άρσεναλ έχουν κάνει βήματα αναφορικά με τη μεταγραφή του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος παίζει στην ελληνική ομάδα. Ο Κοσταρικανός ανήκει στους "κανονιέρηδες", αλλά μετά την καταπληκτική του εμφάνιση φέτος, ο Ολυμπιακός θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσει στην ομάδα», γράφει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης

«Όλοι στο Καραϊσκάκη!»

«Όλοι στο Καραϊσκάκη!»

Ο Ρομπέρτο κάλεσε τον κόσμο του Θρύλου στο αποψινό ματς κόντρα στη Skoda Ξάνθη, ώστε να πανηγυρίσουν όλοι μαζί ακόμη μια νίκη στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Στο Ρέντη ο Πολ Ινς

Στο Ρέντη ο Πολ Ινς

Σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ», ο Βρετανός βρίσκεται στην Ελλάδα και πιθανόν να συζητά για τον γιο του, Τόμας.

«Θα ήθελα να μείνει»

«Θα ήθελα να μείνει»

Ο Μίτσελ είπε σε συνέντευξη τα καλύτερα για τον Τζόελ Κάμπελ και ανέφερε ότι θα ήθελε να μείνει στον Θρύλο.