Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανυπομονεί ο Φορτούνης!

Ανυπομονεί ο Φορτούνης!
Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014 - 17:18

Στις 22:00 ώρα Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι η ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία θέλει το καλό αποτέλεσμα για να πάει στο Μαϊάμι. Οι Πειραιώτες δίνουν το πιο σοβαρό τεστ στο ICC, καθώς η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν είναι οποιαδήποτε ομάδα, αλλά μια εκ των πλουσιότερων του πλανήτη.

Όποιος και να είναι, πάντως, ο αντίπαλος, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κερδίσει και να παίξει το καλό ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει στο τουρνουά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ο Φορτούνης.

Δεν ήταν έτοιμος και δεν αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά αξίζει να τονιστεί πως έχει κάνει μερικές προπονήσεις με την Καϊζερσλάουτερν, οπότε βρίσκεται σε ένα σχετικά καλό επίπεδο.

Ο Μίτσελ τον χρησιμοποιούσε τόσο ως «οκτάρι» όσο και ως «δεκάρι». Στην πρώτη περίπτωση είχε το νου του και στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ στη δεύτερη, το βάρος έπεφτε κυρίως στην επίθεση. Ξέρει πολύ καλά, πάντως, τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση που αγωνιστεί και όπως γράφει το ρεπορτάζ, ανυπομονεί για αυτό.

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος ο Θρύλος!

Πανέτοιμος ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League και στην ομάδα είναι αποφασισμένοι...