Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πήρα πολλά από τον Ολυμπιακό»

«Πήρα πολλά από τον Ολυμπιακό»
Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014 - 19:55

Μετά από 20 χρόνια καριέρας, ο μεγάλος Όλοφ Μέλμπεργκ είπε το οριστικό αντίο στα γήπεδα, αλλά όχι στο ποδόσφαιρο γενικότερα, καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει να υπηρετεί το σπορ που αγάπησε, αλλά από άλλο πόστο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα expressen.se, δεν αποκλείεται να τον δούμε βοηθό στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας.

Σε δηλώσεις που έκανε, ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής, έκανε ακόμα μια αναφορά στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας. «Όλα αυτά τα χρόνια, πήρα πολλά από τη Γιουβέντους, τον Ολυμπιακό και τη Βιγιαρεάλ. Παρατήρησα πως το υψηλότερο επίπεδο το είχε η Ισπανία, ακόμα και στη Β' Εθνική. Είσαι ένα επίπεδο παραπάνω σχετικά με το πόσο προσεκτικός πρέπει να είσαι στο γήπεδο. Φοβερές ιδέες και τακτικές. Πριν από 15 χρόνια δεν ενδιαφερόμουν για τέτοια πράγματα. Ήθελα μόνο να δω τι θα κάνω με την καριέρα μου, να βγάλω λεφτά και να εντυπωσιάσω τους προπονητές και τις ομάδες. Τα τελευταία χρόνια ενδιαφέρθηκα για τη γενικότερη εικόνα», ανέφερε ο Μέλμπεργκ, που συνέχισε για το ενδεχόμενο να αναλάβει βοηθός στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας.

«Δεν ξέρω. Έχω μερικές σκέψεις που είναι σαν να συνέχιζα ακόμα να παίζω. Αν είναι να γίνει κάτι, θα πρέπει να είναι στο 100% και σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. Αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Απαιτεί εκπαίδευση κάτι τέτοιο».

Τέλος, συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, υπογράμμισε πως η προπονητική είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. «Η εμπειρία μου από αυτό που έκανα, μου λέει ότι είναι εντελώς διαφορετικό να είσαι προπονητής σε μια ομάδα Νέων, από ό,τι σε μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι τελείως διαφορετικό και απαιτείται προσήλωση σε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος ο Θρύλος!

Πανέτοιμος ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League και στην ομάδα είναι αποφασισμένοι...

Ανυπομονεί ο Φορτούνης!

Ανυπομονεί ο Φορτούνης!

Έτοιμος να «ριχτεί» στη μάχη με τη Σίτι ο Έλληνας μέσος, ο οποίος ανυπομονεί για το ντεμπούτο του.