Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άριστος και επικίνδυνος!

Άριστος και επικίνδυνος!
Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014 - 20:00

Στο παρελθόν περνάει πλέον το 2-2 και η νίκη του Ολυμπιακού στα πέναλτι επί της Μάντσεστερ Σίτι, μια νίκη η οποία έδειξε πολλές από τις αρετές που έχει αυτή η ομάδα, αλλά και τους παίκτες που διαθέτει. Γιατί, για να κάνεις αυτά που έκανε χθες ο Ολυμπιακός, χρειάζεται να υπάρχουν και οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές.

Ένας από αυτούς είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες. Αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό από τον Μίτσελ, αλλά όση ώρα ήταν στο παιχνίδι, φρόντισε να κάνει επικίνδυνο τον Ολυμπιακό, ουκ ολίγες φορές. Ο Αργεντινός, μάλιστα, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση στο 2', σημειώνοντας το γκολ που ακυρώθηκε, δείχνοντας ότι θα μπορέσει να βοηθήσει και στο σκοράρισμα, αν χρειαστεί.

Από εκεί και πέρα, δημιούργησε πολλούς κινδύνους με τα σουτ τα οποία επιχειρούσε, ενώ μοίραζε άριστα το παιχνίδι εκεί που έπρεπε, όταν έπρεπε. Δεν καθυστερούσε δηλαδή, αλλά πάσαρε αμέσως - όπως ζητάει ο Μίτσελ - και πολλές φορές μπόρεσε να αποσυμφορήσει την πίεση που ασκούσε η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ολυμπιακός βασίζει πολλά στο παιχνίδι του στον Τσόρι και από όσα είδαν όλοι στο ICC, μπορεί να παίξει πολύ καλά τον ρόλο που του έχει δώσει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

«Σας ευχαριστώ»

«Σας ευχαριστώ»

Ο Μίτσελ απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τις καταπληκτικές εμφανίσεις τους στο ICC.

Αρχηγάρα με τα όλα του!

Αρχηγάρα με τα όλα του!

«Βράχος» ο Αβραάμ, σταμάτησε πολλές επιθέσεις των Άγγλων και έπεφτε με αυτοθυσία επάνω στην μπάλα.

«Με τον σκόρερ»

«Με τον σκόρερ»

Ο Ντομίνγκες δεν θα ξεχάσει ποτέ το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, ούτε φυσικά και τον σκόρερ.

Εξαιρετικός ξανά!

Εξαιρετικός ξανά!

Πολύ καλό πρόσωπο ο Ολυμπιακός, νίκησε 5-4 (πέν.) τη Σίτι και άφησε πολλές υποσχέσεις.