Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιβεβαίωση και από τον ΣΚΑΪ

Επιβεβαίωση και από τον ΣΚΑΪ
Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014 - 19:24

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» σήμερα σας αποκάλυψε τη νέα μεταγραφή του Αλαφούζου. Ετοιμάζεται να «κλείσει» και τον Νίκο Καρούλια για… αριστερά και η επιβεβαίωση ήρθε από εκεί που έπρεπε! Στην «Πρώτη Γραμμή», την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ είδαμε τις αθλητικές εφημερίδες. Μαζί και την επιβεβαίωση του «ΓΑΥΡΟΥ» τόσο για τον Καρούλια όσο και για το… φορ που ετοιμάζεται να κλείσει ο Αλαφούζος!

Πάντα τέτοια παιδιά. Ευτυχώς που… μαρτυράτε και μόνοι σας! Εμείς θα προτείναμε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης, να παίξει και στη «Δίκη». Αρχίζει το πρωτάθλημα κιόλας, ξέρετε εσείς… Καλορίζικος ο Φύσσας, καλορίζικος και ο Καρούλιας και μην αγχώνεστε, «ΓΑΥΡΟ» να διαβάζετε θα μάθετε και τις επόμενες κινήσεις του Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή και την επιβεβαίωση για το πρωτοσέλιδο του «ΓΑΥΡΟΥ». Για την ιστορία λίγο αργότερα η παρουσιάστρια είπε πως πάντα υποστήριζε τον Παναθηναϊκό γιατί της άρεσε ο Καραγκούνης. Αυτός που δεν «έκλεισε» ο Αλαφούζος δηλαδή! Ε ρε γλέντια. Κι ακόμη δεν άρχισε και το πρωτάθλημα!

Διαβάστε επίσης

Προς ΠΑΣ ο Γιαννιώτης

Προς ΠΑΣ ο Γιαννιώτης

Παραχωρείται δανεικός στην ομάδα της Ηπείρου ο 21χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.