Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έκλεισε ο παικταράς!

Έκλεισε ο παικταράς!
Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014 - 13:39

Παίκτης του Ολυμπιακού θεωρείται ήδη ο Ιμπραϊμ Αφελάι! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες έκαναν την αποφασιστική κίνηση και έφεραν στο Λιμάνι τον 28χρονο Ολλανδό παικταρά εκτοξεύοντας στα ύψη την ποιότητα της ομάδας, εν όψει της νέας περιόδου!

Ο Ολυμπιακός με μεθοδικές κινήσεις έπεισε τον διεθνή άσο να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε η πολύκροτη μεταγραφή, τινάζοντας την …μπάνκα στον αέρα!

Με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η σπουδαία μεταγραφή του Αφελάι έκλεισε. Με τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη να φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ.

Καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής διαδραμάτισε η εξασφαλισμένη παρουσία του Θρύλου στην φάση των ομίλων του Champions League, όπως επίσης και η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο! Προοπτική που εξασφαλίζει απόλυτα ο Ολυμπιακός.

Ο Αφελάι, αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας το Σάββατο (9/8), ώστε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης

«Τελειώνει του Αφελάι!»

«Τελειώνει του Αφελάι!»

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αφελάι απέχει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα της Καταλωνίας.

Ιδού ο Ιμπραΐμ

Ιδού ο Ιμπραΐμ

Δείτε βίντεο με τον Ολλανδό παικταρά που θέλει ο Ολυμπιακός.