Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συμπάσχω με Άλαν»

«Συμπάσχω με Άλαν»
Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 - 23:55

Η υπόθεση της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο στον Θρύλο έχει απασχολήσει πολύ καιρό τους «ερυθρόλευκους», μιας και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο με το αν ο Μεξικανός επιθετικός είναι ελεύθερος ή δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την Τίγκρες.

Ο ίδιος ο παίκτης μπορεί να δηλώνει πως το συμβόλαιο του έχει τελειώσει με την Τίγκρες και θα συνεχίσει να προσπαθεί, ώστε να δικαιωθεί.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, έχει γίνει θέμα σχολιασμού ακόμα και από τους ποδοσφαιριστές στο Μεξικό και όπως είναι φυσικό, να παίρνουν όλοι το πλευρό του.

Μάλιστα, ένας συμπαίκτης του Πουλίδο στην Τίγκρες, ο Μανουέλ Βίγια, με δηλώσεις που έκανε, είπε πως σκέφτονται πολύ σοβαρά οι ποδοσφαιριστές στο στο Μεξικό να φτιάξουν μια δική τους ένωση, με σκοπό να υπερασπίζονται τους εαυτούς και τα δικαιώματα τους.

Χαρακτηριστικά ο Βίγια δήλωσε:

«Είναι πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει. Εάν δεν είσαι επαγγελματίας παίκτης δεν μπορείς να καταλάβεις το πόσο άσχημο και ενοχλητικό είναι το να μην αγωνίζεσαι για τέτοιους λόγους», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν αγωνίζεται επειδή υπάρχουν νομικά ζητήματα με το συμβόλαιό του. Δεν μπορώ να πω ή να σχολιάσω κάτι γι' αυτό. Όμως δεν είναι καλό για τον Άλαν αυτό που γίνεται. Προσωπικά συμπάσχω μαζί του».

Ύστερα απ’ αυτά, ανέφερε την σκέψη που έχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στο Μεξικό, για τη δημιουργία μιας ένωσης:

«Εμείς ως επαγγελματίες παίκτες που αγωνιζόμαστε στο Μεξικό σκεφτόμαστε σοβαρά, με αφορμή και το πρόβλημα του Άλαν Πουλίδο, να φτιάξουμε μία δική μας Ένωση για να προασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να λειτουργήσουμε μία Ένωση που υπήρχε πιο παλιά. Θα το δούμε άμεσα αυτό».

Διαβάστε επίσης

Η πρωτάρα...

Η πρωτάρα...

Η ομάδα του Ρόσενμπεργκ απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

«Σαν... τυχερό παιχνίδι»

«Σαν... τυχερό παιχνίδι»

Ο Μπάλας Μέγιερι έχει μάθει πως δεν έχει σημασία αν θα σου τύχει μία μεγάλη ή μία μικρότερη ομάδα στο Champions League.