Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Σιόβα και Φορτούνη

Με Σιόβα και Φορτούνη
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 - 20:12

Γνωστή έγινε η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού για τον αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Μίτσελ καλείται να κάνει διαχείριση του ρόστερ, όχι μόνο επειδή ακολουθεί το παιχνίδι με τη Γιουβέντους, αλλά και επειδή υπάρχουν αρκετές απουσίες ενόψει της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.

Ως εκ τούτου, για την Τρίπολη θα πάρει αρκετούς παίκτες που για διάφορους λόγους δεν αγωνίζονταν τώρα τελευταία στα παιχνίδια της ομάδας, αλλά από τη στιγμή που μπορούν να βοηθήσουν, τότε αυτό σημαίνει πως είναι αποφασισμένοι να κάνουν αυτό που ξέρει καλύτερα η ομάδα.

Παίκτες όπως οι Ντοσεβί, Φορτούνης, Φουστέρ και Σιόβας μεταξύ άλλων, ξέρουν τι σημασία έχει αυτός ο αγώνας για τον Ολυμπιακό και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να βοηθήσουν ώστε η ομάδα να περάσει από αυτή τη δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά η αποστολή για τον αγώνα: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σιόβας.

Διαβάστε επίσης

Τετ-α-τετ με «πιστολέρο»!

Τετ-α-τετ με «πιστολέρο»!

Ο κόουτς είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Μήτρογλου και για αυτό είχε κατ' ιδίαν συζήτηση μαζί του.