Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η κ. Τσαλή πιο πολλά από ΠΑΟΚ»

«Η κ. Τσαλή πιο πολλά από ΠΑΟΚ»
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 - 23:40

Θα πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο και όλοι τους θα μπαίνουν στη... θέση τους όταν ανοίγουν το στόμα τους και δεν ξέρουν τι λένε για τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά! Αυτό ακριβώς έκανε και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. Έβαλε ορισμένους στον τηλεοπτικό σταθμό «Μακεδονία» στη θέση τους!

Οι οποίοι έκαναν τη γνωστή τους προπαγάνδα, μιλώντας υποτιμητικά τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Πειραιά. Και ο Κώστας Καραπαπάς, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Σαν τηλεθεατής και κάτοικος Πειραιά οφείλω να αντιδράσω στα όσα ακούστηκαν από τον κ. Αποστολίδη. Εμφανίζεται συχνά και λέει ότι θέλει. Όπως είχε πει και ο κ. Αναστασιάδης, το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι κάτι τέτοιοι κύριοι που θα τον κρατάνε πολλά χρόνια πίσω.

Ο Ολυμπιακός έχει 41 πρωταθλήματα, ο ΠΑΟΚ έχει δύο και η μεταφράστρια μας, η κ. Τσαλή έχει 9. Εμείς θέλουμε ένα πρωτάθλημα με δυνατό ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ. Άκουσα τον κ. Πετρουλάκη να λέει για φούρνους. Προφανώς δεν παρακολούθησε τη δίκη του Δώνη γιατί εκεί υπάρχουν δικαστήρια. Τον Ολυμπιακό τον καμαρώνει όλη η Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

«Μας κάνει περήφανους»

«Μας κάνει περήφανους»

Ο ένας εκ των αρχηγών της Εθνικής Νορβηγίας, Ταρίκ Ελιουνούσι μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ομάρ.