Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι 69 μέρες του Χόρχε...

Οι 69 μέρες του Χόρχε...
Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014 - 02:35

Είναι κλισέ και κάπως... περίεργο να λες για έναν επιθετικό «του έλειψε μόνο το γκολ», αλλά στην προκειμένη περίπτωση αυτό ακριβώς ισχύει για τον Χόρχε Μπενίτες. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού επέστρεψε μετά από 69 μέρες, διάστημα στο οποίο ήταν εκτός λόγω τραυματισμού (τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου, στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή) και πραγματοποίησε μία πολύ πειστική εμφάνιση απόψε στο 4-0 επί της Κέρκυρας.

Ενδεχομένως, να ήταν η καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Παραγουανός φορ ήταν πολύ ορεξάτος και το έδειξε από την αρχή. Είχε εξαιρετική ενέργεια και ασίστ στον Φουστέρ στο πρώτο γκολ και γενικότερα είχε πολύ καλές κινήσεις. Έδειξε πιο απελευθερωμένος και πως μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό.

Ο Μπενίτες συμμετείχε σε πολλές φάσεις του Ολυμπιακού στην επίθεση, αλλά είτε επιχειρούσε πάσα στις περισσότερες φορές, δείχνοντας πως είναι ιδιαίτερα ομαδικός, είτε τα τελειώματά του δεν ήταν τα καλύτερα, κάτι που συνέβη κυρίως στο τέλος. Και αυτό ήταν λογικό και αναμενόμενο, για παίκτη που παίζει 90λεπτο μετά από πολύμηνη απουσία.

Πάντως, η εμφάνισή του σκόρπισε χαμόγελα στον πρωταθλητή Ελλάδας, μιας και ο Μπενίτες είναι απαραίτητος για τη συνέχεια. Ο Μίτσελ τόνισε πως περιμένει να βάλει γκολ στα επόμενα παιχνίδια και γνωρίζει πως αποκτώντας ακόμα καλύτερη αυτοπεποίθηση, θα έρθουν και αυτά.

Η παρουσία του Χόρχε Μπενίτες προσθέτει μεγαλύτερο ανταγωνισμό στον Κώστα Μήτρογλου, κάτι που είναι αρκετό να «ανεβάσει» και τον «πιστολέρο».

Όπως και να ‘χει, ο Μπενίτες είναι και πάλι εδώ και δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει τον Θρύλο και να δώσει «ανάσες» και πολύτιμες βοήθειες στον Μήτρογλου...

Διαβάστε επίσης

Δεν βρήκε δίχτυα

Δεν βρήκε δίχτυα

Ο Σέποβιτς έπαιξε όλο το ματς, αλλά η Μαγιόρκα ηττήθηκε από την Σπόρτινγκ Χιχόν.

To πρώτο του Ομάρ!

To πρώτο του Ομάρ!

Το παρθενικό του γκολ με τον Θρύλο πέτυχε ο Νορβηγός στο παιχνίδι με την Κέρκυρα...