Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χρυσή» γενιά!

«Χρυσή» γενιά!
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014 - 14:47

Ο Ολυμπιακός έχει μια «χρυσή» γενιά 22άρηδων, η οποία δεν πρέπει να «καεί». Πολλοί μπορούν να πουν πως είναι άπειροι, αλλά αυτό είναι λογικό, καθώς κανένας 22χρονος δεν έχει καταφέρει από αυτή την ηλικία να... αναστατώσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Αυτό γίνεται με τα χρόνια και με τη δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλει ο καθένας.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες, όπως είναι οι Λούκα, Ομάρ, Μαζουακού, Μπενίτες, Φορτούνης κ.ά. και οι οποίοι δεν πρέπει να «καούν». Έχουν τις προδιαγραφές για να κάνουν μεγάλη καριέρα και ο Ολυμπιακός μπορεί να επενδύσει επάνω τους.

Ο Μπενίτες μπουκάρει στην περιοχή και δεν τον σταματάει κανείς, ο Ελαμπντελουί είναι πολύ καλός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ο Μαζουακού αποτελεί σύγχρονο μπακ, ο Μιλιβόγεβιτς δείχνει πως στο μέλλον θα μπορέσει να κάνει τρομερά πράγματα, ενώ ο Φορτούνης, όποτε μπαίνει στον αγώνα, κάνει τη διαφορά.

Αυτή λοιπόν η φουρνιά των 22άρηδων, δεν πρέπει να «καεί», πρέπει να στηριχτεί, αφού οι περισσότεροι δείχνουν ότι έχουν τα προσόντα να κάνουν μεγάλη καριέρα.

Διαβάστε επίσης

Κλήθηκε ο Ολαϊτάν

Κλήθηκε ο Ολαϊτάν

Ανάμεσα στους 47 παίκτες που κάλεσε ο Σάμσον Σιάσια για να στελεχωθούν τρεις ομάδες της Νιγηρίας.