Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλήθηκε ο Ολαϊτάν

Κλήθηκε ο Ολαϊτάν
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014 - 15:04

Ο Σάμσον Σιάσια είναι πρώην ποδοσφαιριστής από τη Νιγηρία, που ανέλαβε κιόλας τις τύχες της Εθνικής ομάδας για μια μικρή σχετικά περίοδο. Πλέον, το έργο που καλείται να βγάλει εις πέρας, είναι να συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των Νιγηριανών ποδοσφαιριστών, με απώτερο στόχο τη στελέχωση τριών ομάδων.

Αυτής που θα μετάσχει στο 11ο All –Africa Games στην Μπράζαβιλ της Δημοκρατίας του Κονγκό τον Ιούλιο του 2015, εκείνης που θα προσπαθήσει να προκριθεί στο Κόπα Άφρικα Κ23 που θα γίνει στο Κονγκό το 2015, αλλά και της ομάδας ανδρών που θα προσπαθήσει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, μέσω του ΚΑΦ Κ23.

Ανάμεσα στους 47 που κάλεσε λοιπόν, είναι και ο Μάικλ Ολαϊτάν και σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλοι οι παίκτες θα αρχίσουν να καταφτάνουν στο FIFA Goal Project καμπ από αύριο. Ο Σιάσια κάλεσε τους καλύτερους Κ23 Νιγηριανούς και είναι σαφές πως αναγνωρίζει τις προσπάθειες του Ολαϊτάν.

Θα γίνουν αρκετές δοκιμές όπως γράφει το δημοσίευμα και θα μείνουν οι καλύτεροι, των οποίων η ενδελεχής εξέταση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα.

Το αξιοπερίεργο της όλης υπόθεσης, είναι πως όλοι οι παίκτες θα πάνε με δικά τους έξοδα στο καμπ της Αμπούζα και μόνο όσοι ξεχωρίσουν, θα τους επιστραφούν τα χρήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια Πολλά Σάββα

Χρόνια Πολλά Σάββα

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Γίνεται 81 χρόνων. Να επιστρέψει από τις Βρυξέλλες με τη νίκη.

«Χρυσή» γενιά!

«Χρυσή» γενιά!

Λούκα, Ομάρ, Μαζουακού, Μπενίτες, Φορτούνης αποτελούν τα νέα ταλέντα που δεν πρέπει να χαθούν.