Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τετ-α-τετ Μίτσελ με Μανιάτη

Τετ-α-τετ Μίτσελ με Μανιάτη
Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014 - 11:10

Είναι φανερό πως το κλίμα στο Ρέντη χθες δεν ήταν και το καλύτερο. Βέβαια, έγινε καλύτερο μετά με την ήττα του ΠΑΟΚ και την ισοπαλία του ΠΑΟ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Φαίνεται πως αρκετοί παίκτες έχουν χάσει την επαφή τους με τον προπονητή, ενώ και ο ίδιος ο Μίτσελ δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την μπάλα που παίζει η ομάδα.

Εν πάση περιπτώσει, αυτή τη στιγμή η ομάδα ετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Μάλμε και σίγουρα πολλά περνούν από το μυαλό όλων. Επικρατεί μια κάποια απογοήτευση από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αξίζουν να αναφερθούν δύο κινήσεις που έγιναν χθες για να αντιστραφεί το κλίμα.

Ο Μίτσελ λοιπόν κάλεσε κοντά του τον Μανιάτη και του μίλησε. Μόνο οι δυο τους ξέρουν τι είπαν, αλλά δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως ο κόουτς δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος από την προσφορά του Έλληνα μέσου. Άρα, θέλει πολλά περισσότερα πράγματα.

Από εκεί και πέρα, ο Πιερ Ισά από τη μεριά του φώναξε και τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας (Μανιάτη, Ρομπέρτο, Φουστέρ, Τσόρι) και τους μίλησε, προφανώς για να βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα να εξέλθει όσο το δυνατόν περισσότερο αλώβητη από αυτό το άσχημο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Συνέλθετε...

Συνέλθετε...

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΣ στο «Καραϊσκάκη»... Δεύτερη εντός έδρας σερί απώλεια.