Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει και μπορεί

Θέλει και μπορεί
Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014 - 17:22

Το αυριανό παιχνίδι του Θρύλου κόντρα στη Μάλμε είναι τεράστιας σημασίας, αφού οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να νικήσουν, ώστε να συνεχίσουν στην Ευρώπη και από το νέο έτος.

Κάτι τέτοιο θα δώσει τεράστια ψυχολογία και πάλι στην ομάδα, αλλά και περαιτέρω ώθηση για τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Μίτσελ γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους, πως η νίκη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, αλλά γνωρίζει επίσης το πώς θα έρθει.

Ο τεχνικός του Θρύλου θα παρατάξει την ομάδα με κάποιες αλλαγές, απ’ ότι μας έχει συνηθίσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, εξαιτίας και του τραυματία Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Ισπανός θα κοιτάξει κυρίως να «δυναμώσει» το κέντρο των «ερυθρόλευκων», ώστε να έχει ο Ολυμπιακός την κατοχή και κατ’ επέκταση και το πάνω χέρι στον αγώνα.

Άλλωστε, δεν θα κοιτάξει να ανοιχτεί από την αρχή. Ναι μεν, ο Θρύλος είναι καλύτερη ομάδα και πρέπει να μπει δυνατά, εξάλλου στο Ναό παίζει, ωστόσο αυτοί που «καίγονται» για το γκολ είναι οι Σουηδοί που είναι τελευταίοι στον όμιλο.

Γι’ αυτό λοιπόν με Τσόρι και Κασάμι στο κέντρο, ποδοσφαιριστές μπαλαδόροι και οι δυο τους που μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους, αλλά και τα «εργαλεία» Μανιάτη και Εντινγκά λίγο πιο πίσω τους, οι οποίοι εγγυώνται πάντα την διαφύλαξη των μετόπισθεν.

Ο Θρύλος και μπορεί και θα νικήσει. Διαθέτει καλύτερη ομάδα, καλύτερο προπονητή και με τη βοήθεια του πύρινου λαού θα πάρει τη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Ντροπή!

Ντροπή!

Η ομάδα Κ17 του Θρύλου δέχθηκε τραμπουκισμούς στη Μυτιλήνη.

Τις πετάμε στις νίκες

Τις πετάμε στις νίκες

Πανηγυρισμοί από τους παίκτες του ΠΑΟ για την ισοπαλία που πήραν στον αγώνα με τον Αστέρα.