Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν φοβάται

Δεν φοβάται
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 - 17:05

Ο Θρύλος έχει έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα αύριο κόντρα στον Λεβαδειακό, ωστόσο η ώθηση που πήρε η ομάδα από τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Μάλμε, θα τον οδηγήσει σε ακόμη μία νίκη.

Ωστόσο, στο μυαλό των «ερυθρόλευκων» είναι και η κλήρωση της Δευτέρας (15/12) για το Europa League, όπου ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

Οι εκπληκτικές νίκες και πορείες των πρωταθλητών Ελλάδος τα τελευταία χρόνια κυρίως στο Champions League, αλλά και γενικότερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τον έχουν φέρει στο γκρουπ των ισχυρών και να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες.

Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετοί πιθανοί αντίπαλοι, με βαριά φανέλα και ιστορία για πολλές δεκαετίες. Ο Θρύλος όμως δεν φοβάται κανέναν. Όποια ομάδα κι αν βρεθεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους», ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του δεν φοβούνται τίποτα.

Το έχουν αποδείξει πολλές φορές άλλωστε, παίρνοντας νίκες κόντρα σε ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Μπενφίκα και τόσες άλλες ακόμα.

Διαβάστε επίσης

Τα «έσπασε» ο Κασάμι

Τα «έσπασε» ο Κασάμι

«Μόνος» του κέρδισε τη Μάλμε ο Ελβετός - Τα έκανε όλα ο παικταράς, μόνο γκολ δεν έβαλε.