Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ημέρες προσφοράς και αγάπης»

«Ημέρες προσφοράς και αγάπης»
Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 - 14:45

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Μώραλης. Ο Δήμαρχος Πειραιά παραβρέθηκε σε φιλανθρωπική δράση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, στην οποία διανεμήθηκαν 6.500 δέματα αγάπης με τρόφιμα, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορους συνανθρώπους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μώραλης έδωσε το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, συμμετέχοντας ενεργά στη διανομή των τροφίμων.

Μάλιστα, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ, ευχαρίστησε τον Γιάννη Μώραλη, για την στήριξή του στο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.

Ο Δήμαρχος Πειραιά δήλωσε:

«Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες χαράς αλλά είναι και ημέρες προσφοράς και αγάπης. Η Μητρόπολη Πειραιώς αναλαμβάνει συχνά τέτοιους είδους πρωτοβουλίες. Σήμερα βοηθάμε τους Πειραιώτες που έχουν ανάγκη σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα και για τον Πειραιά ειδικότερα, καθώς πολλοί συνδημότες μας έχουν ανάγκη. Και εμείς ως Δήμος αλλά και η Μητρόπολη Πειραιώς δείχνουμε έμπρακτα τη θέληση μας για προσφορά. Είμαστε υπερήφανοι για την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και για τον Μητροπολίτη μας. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία».

Διαβάστε επίσης

Ανυπομονεί ο «Μίλι»

Ανυπομονεί ο «Μίλι»

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του Θρύλου περιμένει πως και πως την επιστροφή του στην δράση.

Σταθερός ο Εντινγκά

Σταθερός ο Εντινγκά

Ο Κονγκολέζος διατηρήθηκε στη δεύτερη προεπιλογή της Εθνικής του ομάδας ενόψει Κόπα Άφρικα.

«Ναι» ο Κόστα

«Ναι» ο Κόστα

Ο Πορτογάλος διεθνής στόπερ είπε το «ναι» στον Μίτσελ και πλέον είναι έτοιμος να έρθει στον Ολυμπιακό.

Βάλσαμο η διακοπή

Βάλσαμο η διακοπή

Βάλσαμο αποτελεί η διακοπή του πρωταθλήματος για πολλούς από τους παίκτες του Ολυμπιακού.