Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον»

«Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον»
Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 - 19:28

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Ρικάρντο Κόστα, έχει πει το «ναι» στον Μίτσελ και αυτό που απομένει, είναι το... τυπικό για έρθει και να γίνει το νέο μέλος στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος αμυντικός, θέλει να φύγει από το Κατάρ, καθώς εκεί δεν είναι ικανοποιημένος και φαίνεται πως οι επόμενες ημέρες θα είναι οι καθοριστικές για το θέμα.

Όπως γράφουν από εκεί και πέρα οι Ισπανοί και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα superdeporte.es, ο Κόστα είναι έτοιμος να έρθει στο Λιμάνι, παίρνοντας τη θέση του Ερίκ Αμπιντάλ, που αποχώρησε.

«Ο Μίτσελ θέλει τον Ρικάρντο Κόστα για τη θέση του Αμπιντάλ. Ο αμυντικός της Βαλένθια είναι κοντά στο να γίνει ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού. Έχει επιλεχτεί από το ελληνικό κλαμπ, στο οποίο παίζει ο Τσόρι Ντομίνγκες, ώστε να αντικαταστήσει το κενό του Ερίκ Αμπιντάλ, που αποχώρησε από την ενεργό δράση», γράφει το κείμενο.

Όσον αφορά στο τι γράφουν οι Πορτογάλοι, η «abola» υπογραμμίζει ότι επικοινώνησε μαζί του, με τον ίδιο να μην σχολιάζει τίποτα, αλλά να παραδέχεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

«Ντιγκάρ για Ολυμπιακό»

«Ντιγκάρ για Ολυμπιακό»

Η «L' Equipe» γράφει για τον αμυντικό μέσο της Νις, καθώς ισχυρίζεται πως ο Ολυμπιακός είναι υποψήφιος.

Σταθερός ο Εντινγκά

Σταθερός ο Εντινγκά

Ο Κονγκολέζος διατηρήθηκε στη δεύτερη προεπιλογή της Εθνικής του ομάδας ενόψει Κόπα Άφρικα.