Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σέβομαι τον Ολυμπιακό»

«Σέβομαι τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 - 15:49

Όλους όσους τον στήριξαν είχε την ανάγκη να ευχαριστήσει ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στον Μέσι όσο και στον Τίτο Βιλανόβα, έναν άνθρωπο που τον έμαθε πάρα πολλά όπως είπε. Ο Γάλλος, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει, συμπλήρωσε πως σέβεται τον Ολυμπιακό και για αυτό ήταν πρώτοι οι άνθρωποί του, που έπρεπε να μάθουν ότι σκοπεύει να αποσυρθει.

Αναλυτικά ο Αμπιντάλ μίλησε για:

Την απόσυρσή του
: Το σκεφτόμουν καιρό τώρα. Ένας αθλητής γνωρίζει το πότε έχει φτάσει η ώρα για να κρεμάσει τα παπούτσια του. Είναι θέμα του μυαλού, γιατί σωματικά είμαι καλά, αλλά δεν έχω πια την ίδια επιθυμία όπως παλιά.

Τον Βιλανόβα: Επηρέασε πολλούς ανθρώπους. Είναι μερικοί άνθρωποι που φεύγουν με αυτόν τον τρόπο και όχι με κάποιον άλλο. Σημαίνει πολλά για μένα, γιατί μου έδωσε αυτοπεποίθηση όταν τελείωσε το συμβόλαιό μου. Μου είπε ότι την επόμενη σεζόν όλα θα ήταν εντάξει, αλλά δεν είχε αυτός τον τελευταίο λόγο.

Το μέλλον του: Τώρα θα χαρώ την οικογένειά μου και αργότερα θα πάρω τις αποφάσεις μου. Η Μπαρτσελόνα μου έχει προτείνει να αναλάβω τις Ακαδημίες της, έχω κι άλλες προσφορές, αλλά δεν θα βιαστώ.

Την ανακοίνωση της αποχώρησής του: Είναι θέμα σεβασμού. Ήμουν στον Ολυμπιακό και αυτοί έπρεπε να το μάθουν πρώτοι και όχι εδώ στην Ισπανία.

Τα μηνύματα στήριξης: Ευχαριστώ τον Λέο (σ.σ. Μέσι) και όλους τους συμπαίκτες μου. Τώρα περνάω σε ένα άλλο στάδιο.

Τη στήριξη από τη Ρεάλ Μαδρίτης: Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως στον κόσμο του αθλητισμού, όλοι είμαστε μια οικογένεια. Το να το κάνει μια αντίπαλη ομάδα, δεν πάει να πει ότι δεν σε στηρίζει.

Διαβάστε επίσης

«Στάθηκε κοντά μου η Ρεάλ»

«Στάθηκε κοντά μου η Ρεάλ»

Στο γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης τον βοήθησε να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του στάθηκε ο Ερίκ Αμπιντάλ.