Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επικίνδυνο αυτό το... χωράφι»

«Επικίνδυνο αυτό το... χωράφι»
Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015 - 02:13

Στην αναβολή του αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τζελέπης, πρόεδρος της ομάδας της Κομοτηνής, ενώ τόνισε πως είναι επικίνδυνο το... χωράφι για τους παίκτες.

«Μας έχει φέρει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Είναι τραγικό για τα δεδομένα της Σούπερ Λίγκας. Ο κ. Δελφάκης βγήκε τρεις φορές και έκανε έλεγχο, είναι επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Ενημερώσαμε τη διοργανώτρια αρχή για τι το περιμένουμε να γίνει στην Κομοτηνή, όπου περιμένουμε επιδείνωση του καιρού, ενώ ίσως χιονίσει κιόλας. Φανταστείτε τι θα γίνει αν αυτό το χωράφι παγώσει κιόλας», είπε αρχικά ο πρόεδρος του Πανθρακικού.

Για το πότε μπορεί να γίνει το παιχνίδι: «Είναι πολύ πρόσφατα όλα όσα έγιναν. Η εβδομάδα μετά το Πάσχα είναι η πιο πιθανή ημερομηνία, αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά».

Για τον Πανθρακικό: «Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάει η ομάδα μας. Κυνηγάμε στόχους και έχουμε επιπτώσεις αγωνιστικά. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον καιρό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το γήπεδο, θα κάνουμε υπομονή. Ο Νομός πραγματικά υποφέρει από τις καιρικές συνθήκες».

Διαβάστε επίσης

Μετά το Πάσχα το ματς

Μετά το Πάσχα το ματς

Η Superleague ψάχνει ημερομηνία για τη διεξαγωγή του αγώνα - Το ματς οδεύει για μετά το Πάσχα.

Οριστική αναβολή

Οριστική αναβολή

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε πως ο αγώνας Πανθρακικός-Ολυμπιακός δεν θα διεξαχθεί ούτε αύριο...