Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όπως στο Champions League»

«Όπως στο Champions League»
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 - 23:39

ΚΙΕΒΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΣΗΣ

Την ομάδα της Ντνίπρο αντιμετωπίζει για το Europa League αύριο ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει το καλό αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι πως μπορεί να το πάρει. Ο Σουηδός διεθνής, ο οποίος έχει καλή απόδοση τώρα τελευταία με την ομάδα του Ολυμπιακού, μίλησε κατά την αναχώρηση του Θρύλου, λέγοντας πως η ομάδα είναι ικανή για τα πάντα, εφόσον κάνει τα ματς του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Olympiacos TV

Για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ουκρανία
: «Είναι δύσκολο γιατί θα είναι κρύος ο καιρός, όμως, είμαι συνηθισμένος να παίζω σε τέτοιον καιρό, από τη Σουηδία. Επίσης κάνει πολύ κρύο στην Αθήνα τον τελευταίο καιρό, όποτε θα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούμε».

Για το αν μπορεί να συνεχιστεί η πολύ καλή πορεία της ομάδας στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις: «Ναι, μπορούμε να κάνουμε καλά παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι και στην άλλη διοργάνωση. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε!».

Για την Ντνίπρο: «Τους γνωρίζουμε από τις ευρωπαϊκές τους παρουσίες. Είναι συνεχώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τους έχουμε δει. Όμως, εμείς έχουμε πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Μελετάμε τα παιχνίδια ένα-ένα και σήμερα είναι η μέρα που θα τους αναλύσουμε».

Διαβάστε επίσης

Με καρδιά μαχητή

Με καρδιά μαχητή

Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο παιχνίδι με την Ντνίπρο για τους «32». Live από το gavros.gr, 20:00, ΑΝΤ1...

Για τη φανέλα!

Για τη φανέλα!

Όλα για όλα σήμερα στην Ουκρανία ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ντνίπρο - Έτοιμος να την παγώσει.

Ψυχάρα ο Ολαϊτάν!

Ψυχάρα ο Ολαϊτάν!

Ο Νιγηριανός μπήκε αλλαγή και διαμόρφωσε το 2-2 ανάμεσα σε Εργοτέλη και Πανιώνιο, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής...