Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με καρδιά μαχητή

Με καρδιά μαχητή
Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 - 02:05

Τα λόγια τελείωσαν, ήρθε η ώρα για πράξεις. Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του παιχνίδι με την Ντνίπρο για τη φάση των «32» του Europa League (Live από το gavros.gr, 20:00, ΑΝΤ1) και θέλει να πάρει αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα.

Το παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή, μιας και η Ντνίπρο είναι ιδιαίτερη επικίνδυνη, ειδικά τώρα που σχεδόν κανείς δεν έχει εικόνα για την αγωνιστική της παρουσία και την κατάσταση που βρίσκεται.

Ο Βίτορ Περέιρα και ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσαν πως είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κάνει κάτι καλό στην Ευρώπη και ο Πορτογάλος προπονητής έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα.

Η χαμηλή θερμοκρασία που επικρατεί στο Κίεβο είναι ασυνήθιστη για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, αλλά όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει αποτέλεσμα και να κάνει βήμα πρόκρισης, «τελειώνοντας» τους Ουκρανούς στη ρεβάνς στον Ναό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Εντινγκά, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς.

Διαβάστε επίσης

Για τη φανέλα!

Για τη φανέλα!

Όλα για όλα σήμερα στην Ουκρανία ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ντνίπρο - Έτοιμος να την παγώσει.

Ψυχάρα ο Ολαϊτάν!

Ψυχάρα ο Ολαϊτάν!

Ο Νιγηριανός μπήκε αλλαγή και διαμόρφωσε το 2-2 ανάμεσα σε Εργοτέλη και Πανιώνιο, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής...