Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά για Κακουτά!

Δυνατά για Κακουτά!
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 - 00:29

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Το όνομα του Γκαέλ Κακουτά φαίνεται να επανέρχεται με δυναμικό τρόπο στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «footmercato» ο 24χρονος διεθνής επιθετικός της Τσέλσι φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο Κακουτά, ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην Ράγιο Βαγιεκάνο με τη μορφή δανεισμού από τους πρωταθλητές Αγγλίας δεν συγκαταλέγεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και ίσως αυτή η συγκυρία να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο για πιθανό ερχομό του στους νταμπλούχους Ελλάδας!

Ο 24χρονος επιθετικός προέρχεται από μία «γεμάτη» σεζόν με τη φανέλα του ισπανικού συλλόγου, αφού μέτρησε αισίως 35 συμμετοχές, όπου σημείωσε 5 γκολ και είχε ισάριθμες ασίστ

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κακουτά στη Ράγιο Βαγιεκάνο είχαν προξενήσει το έντονο ενδιαφέρον της Σεβίλλης, ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι υπεύθυνοι της φαίνεται πως πάτησαν... φρένο στις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του Θρύλου φέρονται να έχουν κάνει το καίριο βήμα και να έχουν προχωρήσει αρκετά τις διαπραγματεύσεις τους με την Τσέλσι, με την οποία ο Κακουτά δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη έτους.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Κακουτά, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης, έχει απασχολήσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποια συμφωνία

Διαβάστε επίσης