Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τα 117, ψηφίστε το καλύτερο!

Από τα 117, ψηφίστε το καλύτερο!
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 - 15:08

Τα 117 γκολ σε όλες τις φετινές διοργανώσεις έφτασε η ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία έκανε το νταμπλ, ενώ στην Ευρώπη είχε αξιοπρεπή παρουσία. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι... έραψαν καινούργια δίχτυα σε πολλές ομάδες, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 100 και να δείξουν σε όλους πως χάρη και σε αυτό το επίτευγμα έκαναν πράξη τους στόχους τους.

Παρακάτω, ακολουθεί ένα βίντεο που ανάρτησε η ΠΑΕ και έχει όλα τα φετινά γκολ της ομάδας. Από αυτά θα ξεχωρίσουν επτά και μετά θα αναδειχτεί το καλύτερο.

Μετά το βίντεο, ακολουθεί το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, σχετικά με το πώς οι ΓΑΥΡΟΙ θα μπορέσουν να ψηφίσουν.

Αναλυτικά...

Η χρονιά ολοκληρώθηκε ιδανικά για την ομάδα μας, η οποία κατέκτησε το νταμπλ και είχε μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, με νίκες κόντρα σε μεγαθήρια του ποδοσφαίρου της «Γηραιάς Ηπείρου».

Ένα από τα στοιχεία που ξεχώρισαν στους νταμπλούχους Ελλάδος ήταν η επιθετική δεινότητα και τα πολλά γκολ, κάτι που είναι στο… dna του Ολυμπιακού! Οι παίκτες του Θρύλου πέτυχαν 117 γκολ την φετινή χρονιά, με πολλά εξ αυτών να είναι σπάνιας ομορφιάς!

Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» έχει τη δυνατότητα να αναδείξει το καλύτερο γκολ της σεζόν που μας πέρασε, μέσω ψηφοφορίας που θα διενεργηθεί στο επίσημο site της ομάδας μας.

Σε πρώτο στάδιο, στείλτε μας με e-mail στο [email protected] το καλύτερο γκολ κατά την άποψή σας, ώστε να δημιουργηθεί η κορυφαία επτάδα και να μπούμε στο δεύτερο στάδιο με την ανάδειξη του best goal της χρονιάς!

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος ο Κολοβός

Έτοιμος ο Κολοβός

Ο Δημήτρης Κολοβός ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, ενόψει του αγώνα της Εθνικής ομάδας με τα Νησιά Φερόε.

«Ρέινα ο αντί-Ρομπέρτο…»

«Ρέινα ο αντί-Ρομπέρτο…»

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως η Βαλένθια δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση του Ρομπέρτο, με αποτέλεσμα να εξετάζει και την περίπτωση του Πέπε Ρέινα.

«Απομένει ο Μαζουακού»

«Απομένει ο Μαζουακού»

Δεν είναι μόνο η Ρόμα που θέλει τον Γάλλο μπακ του Ολυμπιακού, αλλά και η Ίντερ, καθώς τον έχει στα υπόψη της.

«Είναι πολύ σπουδαία ομάδα»

«Είναι πολύ σπουδαία ομάδα»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τη ζωή στην Ελλάδα έκανε λόγο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε νέες δηλώσεις που έκανε.