Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος ο Κολοβός

Έτοιμος ο Κολοβός
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 - 15:15

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει αύριο τα Νησιά Φερόε στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016 της Γαλλίας και θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να συνεχίσει να έχει ελπίδες για την πρόκριση στην τελική φάση.

Στην προσπάθεια αυτή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, φυσικά συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Πέρα από τον άτυχο Κώστα Φορτούνη, ο οποίος τραυματίστηκε, είναι και ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανιωνίου, που αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Θρύλο.

Ο νεαρός μέσος των νταμπλούχων Ελλάδας, είναι πανέτοιμος να βοηθήσει και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν χρειαστεί, αφού οι ικανότητές του είναι γνωστές.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Κολοβός, ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο πλαίσιο της όλης προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τα Νησιά Φερόε.

Διαβάστε επίσης

«Ρέινα ο αντί-Ρομπέρτο…»

«Ρέινα ο αντί-Ρομπέρτο…»

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως η Βαλένθια δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση του Ρομπέρτο, με αποτέλεσμα να εξετάζει και την περίπτωση του Πέπε Ρέινα.

«Ενδιαφέρον ναι, συμφωνία όχι»

«Ενδιαφέρον ναι, συμφωνία όχι»

Δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της Έλτσε, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Εσκριμπά, αλλά δεν έχει επέλθει συμφωνία.

Από τα 117, ψηφίστε το καλύτερο!

Από τα 117, ψηφίστε το καλύτερο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε βίντεο με όλα τα γκολ της φετινής σεζόν για τον Θρύλο και ζητάει από τους ΓΑΥΡΟΥΣ να επιλέξουν το πιο καλό.

«Απομένει ο Μαζουακού»

«Απομένει ο Μαζουακού»

Δεν είναι μόνο η Ρόμα που θέλει τον Γάλλο μπακ του Ολυμπιακού, αλλά και η Ίντερ, καθώς τον έχει στα υπόψη της.