Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ρέινα ο αντί-Ρομπέρτο…»

«Ρέινα ο αντί-Ρομπέρτο…»
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 - 17:54

Τα ισπανικά Μέσα ασχολούνται σε καθημερινή βάση αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ρομπέρτο. Ο τερματοφύλακας του Θρύλου, τις δύο χρονιές που κάθεται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, ειδικότερα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του Champions League, με αποτέλεσμα να αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων, σύμφωνα πάντα με ξένα δημοσιεύματα.

Μάλιστα, η ισπανική ιστοσελίδα «deportevalenciano.com» κάνει λόγο, πως ο Ρομπέρτο μπορεί να αποτελεί τον πρώτο στόχο της Βαλένθια για την εστία της, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ που απαιτούνται για την απόκτησή του.

Έτσι, οι «νυχτερίδες» εξετάζουν και την περίπτωση του Πέπε Ρέινα, ο οποίος επιθυμεί να αγωνίζεται βασικός, που κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, μιας και αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου, όπου εκεί δεσπόζει ο Νόιερ. Το ίδιο δημοσίευμα πάντως, κάνει λόγο, πως η Νάπολι σκέφτεται να προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών στον Ρέινα, μιας και τον γνωρίζει αφού έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

«Ενδιαφέρον ναι, συμφωνία όχι»

«Ενδιαφέρον ναι, συμφωνία όχι»

Δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της Έλτσε, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Εσκριμπά, αλλά δεν έχει επέλθει συμφωνία.

«Καμία συμφωνία»

«Καμία συμφωνία»

Ξεκάθαροι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον Φραν Εσκριμπά, ούτε με κάποιον άλλο προπονητή.

Έτοιμος ο Κολοβός

Έτοιμος ο Κολοβός

Ο Δημήτρης Κολοβός ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, ενόψει του αγώνα της Εθνικής ομάδας με τα Νησιά Φερόε.

Από τα 117, ψηφίστε το καλύτερο!

Από τα 117, ψηφίστε το καλύτερο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε βίντεο με όλα τα γκολ της φετινής σεζόν για τον Θρύλο και ζητάει από τους ΓΑΥΡΟΥΣ να επιλέξουν το πιο καλό.