Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα έδωσε όλα ο Ομάρ

Τα έδωσε όλα ο Ομάρ
Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 - 02:45

Βασικός και αναντικατάστατος δεν είναι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά και στη Νορβηγία. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έδειξε φέτος με την παρουσία του στον Θρύλο πως μπορεί να σταθεί επάξια στο υψηλότερο επίπεδο και δεν... κουνιέται ούτε από την ενδεκάδα της Εθνικής του ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό πως έπαιξε όλο το 90άλεπτο στο σημερινό παιχνίδι της Νορβηγίας με το Αζερμπαϊτζάν, για τα προκριματικά του Euro 2016, όπου οι Σκανδιναβοί έκαναν «γκέλα» ολκής, μένοντας στο 0-0 στο Όσλο.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έπαιξε στη φυσική του θέση, δηλαδή στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής και είχε καλή παρουσία. Έκανε πάρα πολλές προωθήσεις, κέρδισε 4-5 φάουλ με τις επελάσεις του και μία κίτρινη του Ντασντεμίροφ στο 45’ για σκληρό μαρκάρισμα.

Η Νορβηγία ήταν καλύτερη, αλλά δεν είχε ουσία στην τελική προσπάθεια. Ακόμα κι έτσι, πάντως, η ομάδα του Ομάρ Ελαμπντελαουί θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, μιας και είχε δοκάρι στο 86’ με τον Χόφλαντ. Μάλιστα, αν η Νορβηγία είχε πάρει τη νίκη, τότε θα είχε «πιάσει» την Ιταλία στη 2η θέση του 8ου ομίλου.

Διαβάστε επίσης

Προβάδισμα Γιολ για τον πάγκο!

Προβάδισμα Γιολ για τον πάγκο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολλανδός είναι πιο «μπροστά» από τους υπόλοιπους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Μπορεί να βρεθεί πιο κοντά!

Μπορεί να βρεθεί πιο κοντά!

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο επόμενο διάστημα.

«Γυρίζει ο Πάτο»

«Γυρίζει ο Πάτο»

Οι Ιταλοί συνεχίζουν τις αναφορές τους για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.