Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μόλις λύσει το συμβόλαιό του»

«Μόλις λύσει το συμβόλαιό του»
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 - 00:04

Ζήτημα ημερών φαίνεται πως είναι η πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Αυτό, μάλιστα, αναφέρουν και στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «cmjornal.xl.pt» κάνει εκτενές ρεπορτάζ στο μέλλον του νεαρού κόουτς και διευκρινίζει πως το deal με τον πρωταθλητή Ελλάδας θα προχωρήσει μόλις λύσει το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Από την ΠΑΕ επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον Πορτογάλο προπονητή και φαίνεται πως είναι θέμα ημερών να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως την ύπαρξη ρήτρας 15 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του Μάρκο Σίλβα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά τονίζεται πως αυτό δεν... αφορά τον Ολυμπιακό, μιας και η συνεργασία των δύο πλευρών θα λυθεί με... υπαιτιότητα της διοίκησης της Σπόρτινγκ.

Διαβάστε επίσης

Προσπάθησαν να την κατευθύνουν!

Προσπάθησαν να την κατευθύνουν!

Η Α.Τ. στην κατέθεσή της στον Ανακριτή Ανδρεάδη αποκάλυψε πως πιέστηκε από τον Κυριάκο Θωμαΐδη να πει συγκεκριμένα πράγματα. Αλήθεια, θα ασχοληθεί κανείς;

Μαζί με τον Θωμαΐδη στον Κορέα!

Μαζί με τον Θωμαΐδη στον Κορέα!

Η εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» της Καρδίτσας αποκαλύπτει την κατάθεση της Α.Τ. Μετά την πρώτη της συνέντευξη στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ πήγαν μαζί στον Εισαγγελέα, όπως φέρεται να είπε η ίδια! Ποιος είναι τελικά ο ρόλος του παρουσιαστή της «Δίκης» στην υπόθεση;