Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαζί με τον Θωμαΐδη στον Κορέα!

Μαζί με τον Θωμαΐδη στον Κορέα!
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 - 00:52

Κάθε ημέρα που περνά όλα βγαίνουν στη φόρα! Πάνω από όλα το στημένο «παιχνίδι» ορισμένων που έχουν, όπως φαίνεται, ρόλο στην ιστορία, προσπαθώντας να επηρεάσουν πρόσωπα, καταστάσεις και ενδεχομένως αποφάσεις. Η εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» της Καρδίτσας είχε αποκαλύψει προ λίγων ημερών, ότι η Α.Τ. που έχει καταθέσει στον Ανακριτή, άλλαξε την αρχική της κατάθεση. Κι αυτό που αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα της Θεσσαλικής πόλης είναι ότι η Α.Τ. φέρεται να είπε στον Ανακριτή πως μετά την πρώτη της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, πήγαν μαζί στον Εισαγγελέα Αρ. Κορέα για να καταθέσει.

Η Καρδιτσιώτισσα πρώην φίλη του μεγαλομετόχου της Βέροιας, Γιώργου Αρβανιτίδη, είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στην εφημερίδα της πόλης της. Κι εκεί είχε υποστηρίξει διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχε αναφέρει αρχικά! Στις 11 Ιουνίου βρέθηκε στα γραφεία του Ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, και κατέθεσε στο πλαίσιο της έρευνας για την «εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνοντας όσα είχε τονίσει μερικές ημέρες νωρίτερα στην εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» της Καρδίτσας.

Τα λόγια της ήταν τα εξής: «Δεν γνωρίζω καμία συναλλαγή του κ. Αρβανιτίδη με τον κ. Μαρινάκη, ούτε και αν έχουν συναντηθεί», ενώ αναφερόμενη στις συναντήσεις του πρώην μεγαλομετόχου της Βέροιας με τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη τόνισε «δεν μου δόθηκε η εντύπωση ότι όσα λέγονταν αφορούσαν ύποπτες συναλλαγές». Όλα αυτά αναφορικά με την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια 3-0, στις 6 Ιανουαρίου του 2013. Η πιο σημαντική λεπτομέρεια από την κατάθεση της Α.Τ. στον Ανακριτή, όμως, είναι αυτή που ανατρέπει τα δεδομένα και επιβεβαιώνει αυτό που όλοι εκτιμούμε. Πώς η ιστορία έχει πολλά κενά και πως ορισμένοι κάνουν ό,τι μπορούν για να την συντηρήσουν και να αφήσουν να αιωρούνται... σκιές!

Η Α.Τ., λοιπόν , φέρεται να κατέθεσε στον Γ. Ανδρεάδη ότι μετά την πρώτη της συνέντευξη στον δημοσιογράφο Κ. Θωμαΐδη και την εκπομπή η «Δίκη», πήγαν μαζί στον Εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα! Τα ερωτήματα πολλά αναφορικά με αυτό το γεγονός. Ποιος είναι τελικά ο ρόλος του παρουσιαστή της εκπομπής του ΣΚΑΪ στην υπόθεση; Γιατί πήγε μαζί με την Α.Τ. στον Εισαγγελέα; Μήπως γιατί δεν ήθελε να την αφήσει να πει αυτά που ήξερε; Ή μήπως γιατί δεν θα... άρεσαν αυτά που θα έλεγε και τα οποία κατέθεσε τη δεύτερη φορά; Και τελικά, ποιος δικάζει σε αυτή τη χώρα; Οι δικαστικοί λειτουργοί ή οι «δικαστές» της τηλεόρασης;

Αυτό, πάντως, που καλούνται να ερευνήσουν οι εισαγγελικές αρχές από εδώ και πέρα είναι τι δουλειά είχε ο Κ. Θωμαΐδης να πάει με την μάρτυρα στον Εισαγγελέα; Δεν είναι δικηγόρος για να τη συνόδευε, ούτε γνωστός ή φίλος της! Άρα κάποιο άλλο ρόλο προσπάθησε να «παίξει» σε αυτή την ιστορία. Κι αυτό πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας για τις ανακριτικές αρχές.

Διαβάστε επίσης

Προσπάθησαν να την κατευθύνουν!

Προσπάθησαν να την κατευθύνουν!

Η Α.Τ. στην κατέθεσή της στον Ανακριτή Ανδρεάδη αποκάλυψε πως πιέστηκε από τον Κυριάκο Θωμαΐδη να πει συγκεκριμένα πράγματα. Αλήθεια, θα ασχοληθεί κανείς;