Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για Γιαννιώτα

Για Γιαννιώτα
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 - 02:16

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι εδώ και μερικές εβδομάδες ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και το κόστος της μεταγραφής έφτασε τις 500.000 ευρώ.

Αυτό αναφέρουν σήμερα τα γερμανικά Μέσα. Συγκεκριμένα, η «bild.de» κάνει αναφορά στην παρουσία του Γιαννιώτα στη Φορτούνα, όπου δεν κατάφερε να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες και τονίζουν πως ο πρωταθλητής Ελλάδας έδωσε στη γερμανική ομάδα 500.000 ευρώ.

Ο Γιαννιώτας δεν κατάφερε να βρει θέση στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά είχε πολύ καλή παρουσία φέτος στον Αστέρα Τρίπολης και του χρόνου θα προσπαθήσει να δείξει στον Ολυμπιακό ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Μαζί με τον Θωμαΐδη στον Κορέα!

Μαζί με τον Θωμαΐδη στον Κορέα!

Η εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» της Καρδίτσας αποκαλύπτει την κατάθεση της Α.Τ. Μετά την πρώτη της συνέντευξη στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ πήγαν μαζί στον Εισαγγελέα, όπως φέρεται να είπε η ίδια! Ποιος είναι τελικά ο ρόλος του παρουσιαστή της «Δίκης» στην υπόθεση;

Προσπάθησαν να την κατευθύνουν!

Προσπάθησαν να την κατευθύνουν!

Η Α.Τ. στην κατέθεσή της στον Ανακριτή Ανδρεάδη αποκάλυψε πως πιέστηκε από τον Κυριάκο Θωμαΐδη να πει συγκεκριμένα πράγματα. Αλήθεια, θα ασχοληθεί κανείς;