Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τί συμβούλεψε Μπουχαλάκη, Πουλίδο

Τί συμβούλεψε Μπουχαλάκη, Πουλίδο
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 - 20:49

Έχουμε γράψει από την πρώτη ημέρα που ήρθαμε στο Ζέεφελντ πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του Γρηγόρη Γεωργάτου σε αυτή την προετοιμασία. Δεν είναι ένας απλός αθλητικός διευθυντής που παρακολουθεί τις προπονήσεις και μένει σε αυτό. Ο «Γκέο» είναι ένας άνθρωπος που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα και έχει κάνει μεγάλη καριέρα με αυτή κατακτώντας πάρα πολλούς τίτλους. Ο Γεωργάτος είναι δίπλα στους παίκτες και δεν σταματάει να δίνει συμβουλές. Χαρακτηριστικό το σκηνικό στη χθεσινή προπόνηση με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να είναι ο πρωταγωνιστής.

«Να βρίσκεις στόχο με τις σέντρες σου, να τις κάνεις καλύτερα», του είπε ο Γεωργάτος του «Μπούχα". Η αλήθεια είναι ότι οι επόμενες που έκανε ο Έλληνας άσος ήταν πολύ καλύτερες και φυσικά πήρε τα εύσημα του αθλητικού διευθυντή που του είπε: «Μπράβο Ανδρέα έτσι».

Στη συνέχεια συμβούλεψε και τον Αλαν Πουλίδο λέγοντας: «Να βγαίνεις πιο γρήγορα στο πρώτο δοκάρι». Ήθελε να του πει ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να φτάσει στην μπάλα και φυσικά να σκοράρει.

Διαβάστε επίσης

Και επίσημα Καπίνο

Και επίσημα Καπίνο

Την απόκτηση του 21χρονου διεθνή τερματοφύλακα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο γήπεδο ο Θρύλος...

Στο γήπεδο ο Θρύλος...

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο γήπεδο περίπου μία ώρα πριν το φιλικό με την Ντούκλα Πράγας...

«Mόνο πώληση ο Ελία»

«Mόνο πώληση ο Ελία»

Ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης Tόμας Άϊνιχ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ολλανδό εξτρέμ.