Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωσε Μίτσελ ο Ισά!

Αποθέωσε Μίτσελ ο Ισά!
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 - 02:55

Ο Πιέρ Ισά κλήθηκε να μιλήσει από τους Γάλλους για τον Μίτσελ. Υπερασπίστηκε τον Ισπανό τεχνικό τονίζοντας πως ο Γκαετάν Μπονγκ είχε τσακωθεί μαζί του και του κρατάει ακόμα κακία.

Ο Νοτιοαφρικανός πρώην αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, μίλησε στο «RMC» αποθεώνοντας τον Ισπανό τεχνικό της Μαρσέιγ, αλλά και τις απαιτήσεις που έχει ο ίδιος από τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πιερ Ισά στον γαλλικό Τύπο:

Τι τύπος τεχνικού είναι ο Μίτσελ: «Επιθετικός. Του αρέσουν οι παίκτες που αναπτύσσονται ωραία και που παίζουν καλά το επιθετικό παιχνίδι. Δεν θα αλλάξει πολλά σε σχέση με τον Μπιέλσα. Είναι πολύ απαιτητικός όταν οι παίκτες του έχουν την μπάλα στα πόδια τους και δεν θέλει με τίποτα να βλέπει να την γυρίζουν στον κίπερ».

Την θητεία του στον Ολυμπιακό: «Ναι μπορεί να πει κανείς πως είναι μία θητεία που του έμαθε πολλά. Ο Ολυμπιακός και η Μαρσέιγ είναι δύο ομάδες με μεγάλες απαιτήσεις. Με πολύ καλή και καυτή ατμόσφαιρα στα γήπεδά τους και με πίεση για αποτελέσματα. Από τους φανς και τον Τύπο. Νομίζω πως ήταν μία ενδιαφέρουσα και καλή εμπειρία γι' αυτόν. Για κάποιον που έχει ήδη δουλέψει σε Ισπανία και ενώ αγωνιστεί στην Ρεάλ. Θα προσπαθήσει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ο Μπιέλσα. Δεν αλλάζει τον προσανατολισμό του ανάλογα με τον αντίπαλο. Βάζει κάτι στο μυαλό του και το δουλεύει όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι μέχρι να πετύχει αυτό που θέλει».

Τις απαιτήσεις του και τον τρόπο του με τους παίκτες: «Ναι. Είναι πολύ απαιτητικός. Πάντα έτσι ήταν. Λογικό είναι αφού προέρχεται από την Ρεάλ, μία ομάδα με μεγάλες αξιώσεις. Από τις κορυφαίες στον κόσμο. Στην προπόνηση δουλεύει πολύ με τακτική και μπάλα και νομίζω πως και οι παίκτες θα το ευχαριστιούνται».

Τον Γκαετάν Μπονγκ και τα σχόλιά του: «Κοιτάξτε. Όταν έχεις ένα staff με 25-30 παίκτες κάποιοι είναι χαρούμενοι και κάποιοι άλλοι όχι. Αυτό δεν είναι μόνο με τον Μίτσελ. Ισχύει για όλους τους προπονητές. Ο Μίτσελ έχει το χάρισμα. Και στον πάγκο όταν είναι στο γήπεδο για το ματς και στην προπόνηση. Είναι πάντα πολύ λεπτός στους τρόπους του αλλά κάποιες φορές δείχνει πιο αυστηρό πρόσωπο. Ο Γκαετάν έπαιζε στην αρχή. Μετά όμως είχε μία διαφωνία με τον Μίτσελ. Όπως γίνεται με πολλούς παίκτες και πολλούς τεχνικούς. Οι δυο τους τσακώθηκαν. Ο Γκαετάν από τότε του κρατάει κακία. Μεγάλη κακία».

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικές εντυπώσεις

Εξαιρετικές εντυπώσεις

Σεμπά και Ντα Κόστα προπονήθηκαν για πρώτη φορά και έδειξαν πως είναι ποιοτικοί παίκτες και θα βοηθήσουν πολύ τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του...