Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δανεικός στην Ισπανία ο Βέργος!

Δανεικός στην Ισπανία ο Βέργος!
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 - 11:53

Στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του για τον επόμενο χρόνο ο Νίκος Βέργος. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετικές σεζόν στην Κ-20 του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και UEFA Youth League, είναι ένα βήμα από τη μετακίνησή του στην Έλτσε.

Η ισπανική ομάδα (αγωνίζεται στη Segunda Division) έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού του στον Ολυμπιακό και ο πρωταθλητής Ελλάδας φημολογείται πως την έχει δεχτεί.

Λέγεται, μάλιστα, πως εντός της ημέρας θα περάσει και από ιατρικές εξετάσεις στον ισπανικό σύλλογο και θα υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Επίσης, όπως σημειώνεται σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ», ο Ολυμπιακός είχε δεχτεί κρούση για τον Βέργο και στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά αυτή τη φορά από τη Σαχτάρ. Η υπόθεση, όμως, δεν είχε προχωρήσει, γιατί οι Ουκρανοί τον ζήτησαν με μεταγραφή, ενώ ο Ολυμπιακός τον έδινε μόνο με τη μορφή δανεισμού, δείγμα του ότι στον σύλλογο τον πιστεύουν και θέλουν να πάρει παιχνίδια για να γυρίσει πιο έτοιμος.

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικές εντυπώσεις

Εξαιρετικές εντυπώσεις

Σεμπά και Ντα Κόστα προπονήθηκαν για πρώτη φορά και έδειξαν πως είναι ποιοτικοί παίκτες και θα βοηθήσουν πολύ τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του...

Το καλωσόρισμα του Σίλβα

Το καλωσόρισμα του Σίλβα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σύστησε τους Σεμπά και Ντα Κόστα στους συμπαίκτες τους - «Είστε εδώ γιατί πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσετε να πετύχουμε τους στόχους μας», τους είπε...