Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επιθετικός και γρήγορος ο Ολυμπιακός»

«Επιθετικός και γρήγορος ο Ολυμπιακός»
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 - 17:03

Έναν διαφορετικό Ολυμπιακό βλέπει μέχρι στιγμής ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Θρύλου μίλησε στον «Sport24 Radio, 103,3» για την εικόνα που έχει σχηματίσει για την ομάδα από τα φιλικά παιχνίδια και τόνισε πως βλέπει έναν επιθετικό και γρήγορο Ολυμπιακό.

«Υπάρχουν νέοι παίκτες και καινούριος προπονητής στην ομάδα. Πάντα στην προετοιμασία υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, με την ομάδα να κάνει και καλά και μέτρια παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται φέτος αρκετά επιθετικός και αρκετά γρήγορος. Μένει να δούμε πότε θα κλείσει το θέμα των μεταγραφών, ποιοι παίκτες θα φύγουν και ποιοι θα αποκτηθούν.

Το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 80-90%. Πρέπει λοιπόν να δώσουμε χρόνο και στους νέους παίκτες και στον προπονητή για να προσαρμοστούν, αλλά και για να δούμε και το νέο πλάνο της ομάδας, για να μπορέσουμε να εξαγάγουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πρέπει να παρακολουθήσουμε περισσότερο τον Ολυμπιακό, που εκτός από νίκες πρέπει να προσφέρει και θέαμα στον κόσμο».

Για τη σύγκριση μεταξύ του Μάρκο Σίλβα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Δεν μπορώ να κρίνω το κατά πόσο μοιάζουν οι δυο τους, καθώς δεν παρακολούθησα την προετοιμασία που έκανε ο νέος προπονητής της ομάδας. Η τάση των νέων προπονητών στην Ευρώπη είναι να παίζουν γρήγορα, με πίεση ψηλά και αυτό θέλουν και οι δύο, αλλά δεν είναι κανένα τρομερό μυστικό. Εύχομαι στον Μάρκο Σίλβα καλή επιτυχία, διότι θα έχει δύσκολο έργο, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μία δύσκολη ομάδα».

Για τον Εστέμπαν Καμπιάσο: «Δυστυχώς στην Ελλάδα μιλάμε πάρα πολύ για την ηλικία και λέμε ότι ένας ποδοσφαιριστής ήρθε στη χώρα μας για να τελειώσει την καριέρα του. Και έχουμε διαψευστεί αρκετές φορές. Ο Καμπιάσο είναι ένας Αργεντινός που θα δώσει το 100%, διότι το ποδόσφαιρο εκτός από επάγγελμα είναι και τρέλα για πολλούς ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα για τους Αργεντινούς. Ο Καμπιάσο είναι πολύ παθιασμένος με αυτό που κάνει και θα δούμε έναν παίκτη με αποφασιστικότητα, να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, όπως έκανε στην Ίντερ».

Για τον εαυτό του και αν υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε σε κάποιο πόστο στην Εθνική: «Έχω αποφασίσει να ασχοληθώ μόνο με την προπονητική και αυτό θέλω να κάνω στην καριέρα μου. Αυτό με αφορά μόνο. Θα είναι πολύ καλό για εμένα να μπορέσουμε να συνεργαστούμε στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης

Δυσκολεύει του Τσόρι

Δυσκολεύει του Τσόρι

Ο Ντομίνγκες έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στην πρεμιέρα κρίνεται αμφίβολη...

Πίεση, κατοχή, κυκλοφορία

Πίεση, κατοχή, κυκλοφορία

Το βάρος στην τακτική έδωσε και σήμερα ο Μάρκο Σίλβα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο...

«Πρώτη επιλογή ο Τζόναθαν Σίλβα»

«Πρώτη επιλογή ο Τζόναθαν Σίλβα»

Οι Ισπανοί γράφουν ότι ο 21χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αποτελεί τον στόχο του Μάρκο Σίλβα για τον Ολυμπιακό...