Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η 11άδα του Αμπιντάλ, «τρομάζει»!

Η 11άδα του Αμπιντάλ, «τρομάζει»!
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 - 17:51

Στην αγγλική εκπομπή «The Fantasy Football Club» του βρετανικού καναλιού Sky Sports φιλοξενήθηκε ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ, ο οποίος πέρασε και από τον Ολυμπιακό, επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα, σχετικά με όσους παίκτες έχει συνεργαστεί.

Μάλιστα, μία ματιά στην ενδεκάδα του (έχει ένα δίλημμα, μόνο, για την κορυφή), αρκεί για να... τρομάξει κανείς, με Μέσι, Ζιντάν, Πουγιόλ Τουράμ, Μακελελέ, Βιεϊρά και πάει λέγοντας.

Η διάταξη που επέλεξε ήταν 4-2-3-1 και ξεκίνησε με τον Victor Valdes κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά διάλεξε τους Dani Alves, Lilian Thuram, Carles Puyol και Patrice Evra, ενώ τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Patrick Vieira και Claude Makelele.

Η τριάδα μπροστά τους από τα δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Lionel Messi, Zinedine Zidane και Ribery. Στην επίθεση είχε ένα… δίλλημα γι’ αυτό και επέλεξε δύο παίκτες. Ο λόγος για τους Benzema και Ibrahimovic!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Πίεση, κατοχή, κυκλοφορία

Πίεση, κατοχή, κυκλοφορία

Το βάρος στην τακτική έδωσε και σήμερα ο Μάρκο Σίλβα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο...

Δυσκολεύει του Τσόρι

Δυσκολεύει του Τσόρι

Ο Ντομίνγκες έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στην πρεμιέρα κρίνεται αμφίβολη...