Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλαγή πλάνων για Τζανδάρη!

Αλλαγή πλάνων για Τζανδάρη!
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 - 18:45

Είναι από τους παίκτες του οποίου το όνομα δεν... ακούγεται πολύ. Και φαινόταν πως θα ήταν μέσα στους τελευταίους ποδοσφαιριστές που θα «έκοβε» ο Μάρκο Σίλβα. Εντούτοις, φαίνεται πως υπάρχει αλλαγή πλάνων και πως ο Φάνης Τζανδάρης θα μείνει στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος δουλεύει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα και ο Πορτογάλος προπονητής δείχνει να έχει αλλάξει άποψη και πως τον έχει κερδίσει. Έτσι, φαίνεται πως ο Τζανδάρης όχι μόνο θα μείνει στο Λιμάνι, αλλά θα πάρει και τις ευκαιρίες του.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η πιθανή αποχώρηση του Παϊτίμ Κασάμι, αλλά και η μικρή καθυστέρηση στην επιστροφή του Γιάννη Μανιάτη, είναι πιθανό να ανοίξουν χώρο για τον Τζανδάρη. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δείχνει να έχει πάρει προβάδισμα και από τον Ζντιέλαρ.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Τζανδάρης θα πάρει τις ευκαιρίες του, έχοντας δείξει πολύ καλά στοιχεία όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις. Δεν απογοητεύτηκε, δεν δυσανασχέτησε, μα συνέχισε την σκληρή δουλειά και όλα δείχνουν πως δικαιώνεται.

Διαβάστε επίσης

Πίεση, κατοχή, κυκλοφορία

Πίεση, κατοχή, κυκλοφορία

Το βάρος στην τακτική έδωσε και σήμερα ο Μάρκο Σίλβα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο...