Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ!

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ!
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 - 00:43

Απίστευτο και όμως… Ολυμπιακό! Τα εισιτήρια διαρκείας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για τη σεζόν 2015-16 έφτασαν τις 18.562! Πράγμα που σημαίνει ότι το ρεκόρ των 18.250 που κρατούσε από τη σεζόν 2006-07, καταρρίφθηκε για… πλάκα και πλέον αποτελεί παρελθόν!

Οι ΓΑΥΡΟΙ συνεχίζουν να αγοράζουν διαρκείας και να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, η οποία φέτος έριξε αισθητά τις τιμές. Φυσικά, αυτό δείχνει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ του λαού των Πειραιωτών, στην ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά στην διοίκηση!

Μία γροθιά ο κόσμος με την διοίκηση και την ομάδα, απέναντι στους λασπολόγους, τους συκοφάντες και σε όσους θέλουν το κακό του Ολυμπιακού! Το φετινό νταμπλ θα είναι το πιο… γλυκό απ' όλα και θα πονέσει περισσότερο!

ΜONO οι οπαδοί του Θρύλου τέτοια ρεκόρ εν μέσω κρίσης και οικονομικής αβεβαιότητας. Το... ΑΠΟΛΥΤΟ ρεκόρ είναι γεγονός!

Διαβάστε επίσης

«18.562 διαρκείας και συνεχίζουμε!»

«18.562 διαρκείας και συνεχίζουμε!»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον λαό του Θρύλου για την ανταπόκρισή του στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Διεθνής κλήση για Ομάρ

Διεθνής κλήση για Ομάρ

Τη Βουλγαρία και την Κροατία αντιμετωπίζει σε μερικές ημέρες η Νορβηγία και ο Ομάρ κλήθηκε στην Εθνική του ομάδα.

«Κανένα θέμα Μαζουακού-Τζένοα»

«Κανένα θέμα Μαζουακού-Τζένοα»

Τέλος στις όποιες φήμες ήθελαν τον ιταλικό σύλλογο να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 21χρονου Γάλλου μπακ, έβαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.