Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«18.562 διαρκείας και συνεχίζουμε!»

«18.562 διαρκείας και συνεχίζουμε!»
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 - 01:00

Το ρεκόρ των 18.250 εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2006-07, αποτελεί παρελθόν! Πλέον ο στόχος των ΓΑΥΡΩΝ για του χρόνου είναι να σπάσουν το φετινό ιστορικό ρεκόρ που δημιουργήθηκε με τα 18.562!

Φυσικά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να ευχαριστήσει τους ΓΑΥΡΟΥΣ για την τεράστια ανταπόκριση που έδειξαν, αλλά και την στήριξη που δείχνουν στην ομάδα αλλά και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για την ανταπόκριση τους στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα συσπείρωσης και στήριξης της ομάδας μας στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Το ρεκόρ των 18.250 εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2006-2007 αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού με την ολοκλήρωση της σημερινής ημέρας οι πωλήσεις των διαρκείας έφτασαν τις 18.562! Και συνεχίζουμε!

Ολόκληρη η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ οικογένεια, ενωμένη και πανίσχυρη, γεμίζει το Καραϊσκάκη, στηρίζει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και προετοιμάζει τις επόμενες γενιές Ολυμπιακών, στο πιο ασφαλές και σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας, στο ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»

Διαβάστε επίσης

Διεθνής κλήση για Ομάρ

Διεθνής κλήση για Ομάρ

Τη Βουλγαρία και την Κροατία αντιμετωπίζει σε μερικές ημέρες η Νορβηγία και ο Ομάρ κλήθηκε στην Εθνική του ομάδα.

Η συνύπαρξη των δύο παικταράδων!

Η συνύπαρξη των δύο παικταράδων!

Ο Φορτούνης απέδειξε και με τον Πανιώνιο ότι μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Μεγάλο στοίχημα για τον Σίλβα να χωρέσει τον Έλληνα μέσο και τον Τσόρι στην ίδια ενδεκάδα.

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ!

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ «έσπασαν» το ρεκόρ των 18.250 εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2006-07. Απίστευτη η φετινή ανταπόκριση του λαού του Θρύλου που εν μέσω κρίσης δείχνει την απόλυτη στήριξή του στην ομάδα!

«Κανένα θέμα Μαζουακού-Τζένοα»

«Κανένα θέμα Μαζουακού-Τζένοα»

Τέλος στις όποιες φήμες ήθελαν τον ιταλικό σύλλογο να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 21χρονου Γάλλου μπακ, έβαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.