Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η συνύπαρξη των δύο παικταράδων!

Η συνύπαρξη των δύο παικταράδων!
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 - 02:12

Από τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας είχε φανεί ότι ο Ολυμπιακός στο πρόσωπο του Κώστα Φορτούνη βρίσκει τον ηγέτη των επόμενων ετών. Ο Έλληνας μέσος φρόντισε να το δείξει αυτό από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ελλείψει του Αλεχάντρο Ντομίνγκες, όλο το παιχνίδι περνούσε από τα πόδια του Φορτούνη. Αυτός ήταν ο οργανωτής του Θρύλου στην πρεμιέρα και το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι απέδειξε πως μπορεί σηκώσει το βάρος και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων».

Ένα ακόμα ευχάριστο νέο ήρθε τη Δευτέρα από το Ρέντη. Ο Τσόρι επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Από την άλλη, ο 38χρονος προπονητής καλείται να βρει και τρόπο για να συνυπάρξουν στην ενδεκάδα οι δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για δύο… μαέστρους, που θεωρητικά διεκδικούν μία θέση.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Ντομίνγκες σε συνέντευξή του είχε δείξει τον Φορτούνη ως τον διάδοχό του στην ομάδα. Ο Έλληνας μέσος από την πλευρά του σε δηλώσεις του είχε τονίσει ότι ο Τσόρι είναι ο δάσκαλός του και ότι από αυτόν μαθαίνει πολλά. Δύο «μάγοι» στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα, οι οποίοι τον κάνουν χαρούμενο και από την άλλη του δημιουργούν «πονοκέφαλο».

Έχουν αποδείξει και οι δύο, όμως, ότι μπορούν να παίξουν μαζί. Προφανώς κάτι τέτοιο θα επιχειρήσει να κάνει στα επόμενα ματς και ο Σίλβα. Θα προσπαθήσει να τους βάλει και τους δύο μαζί στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Το έχουμε δει ως σενάριο να γίνεται αυτό στην προετοιμασία και μάλιστα να έχει αρκετή επιτυχία.

Μπορούν να συνυπάρξουν οι δύο ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Μάρκο Σίλβα από εδώ και πέρα.

Διαβάστε επίσης

Τι ισχύει για Ερνάνι

Τι ισχύει για Ερνάνι

Η διοίκηση της Πόρτο «χτύπησαν» την πόρτα του Ολυμπιακού για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή. Στάση αναμονής τηρεί η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Διεθνής κλήση για Ομάρ

Διεθνής κλήση για Ομάρ

Τη Βουλγαρία και την Κροατία αντιμετωπίζει σε μερικές ημέρες η Νορβηγία και ο Ομάρ κλήθηκε στην Εθνική του ομάδα.

«18.562 διαρκείας και συνεχίζουμε!»

«18.562 διαρκείας και συνεχίζουμε!»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον λαό του Θρύλου για την ανταπόκρισή του στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας.