Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προτάθηκε ο Μποκανί!

Προτάθηκε ο Μποκανί!
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 - 13:29

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη του «ΓΑΥΡΟΥ» της Τετάρτης, «Red Files», ένας από τους επιθετικούς που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό είναι ο Ντιεμερσί Μποκανί!

Ο Αφρικανός φορ με ύψος (1,85μ.), γνωστός μας και από τα παιχνίδια του Champions League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σταντάρ, είναι σε ρήξη με την Ντιναμό Κιέβου και έχει μπει στη λίστα με τους παίκτες που βρίσκονται υπό παραχώρηση. Φέρεται ως στόχος αγγλικών συλλόγων, χωρίς όμως να έχει κάποια συγκεκριμένη πρόταση.

Στα 30 χρόνια του έχει πρωταγωνιστήσει σε Σταντάρ Λιέγης και Άντερλεχτ, παίζοντας ενδιάμεσα και στη Μονακό με την Βόλσφμπουργκ. Τον περασμένο Ιανουάριο ήταν βασικός με το Κονγκό στο Κόπα Άφρικα…

Διαβάστε επίσης

«Το 10άρι για άλλα 10 χρόνια»

«Το 10άρι για άλλα 10 χρόνια»

Ο μεγάλος Βασίλης Καραπιάλης μιλάει στον «ΓΑΥΡΟ» για τον Κώστα Φορτούνη. «Άξιος αντικαταστάτης του Τσόρι, αλλά και γιατί να μην παίξουν και μαζί…», τονίζει ο πρώην ηγέτης του Θρύλου.

«Πρόταση 7 εκατ. ευρώ για Μαζουακού»

«Πρόταση 7 εκατ. ευρώ για Μαζουακού»

Ιστοσελίδα της Γένοβας αναφέρει ότι η Τζένοα έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον 21χρονο Γάλλο μπακ. Σε δύο δόσεις θα καταβάλουν τα χρήματα οι Ιταλοί.

Τι ισχύει για Ερνάνι

Τι ισχύει για Ερνάνι

Η διοίκηση της Πόρτο «χτύπησαν» την πόρτα του Ολυμπιακού για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή. Στάση αναμονής τηρεί η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.