Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το 10άρι για άλλα 10 χρόνια»

«Το 10άρι για άλλα 10 χρόνια»
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 - 14:26

Ο μεγαλύτερος σύγχρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής, Βασίλης Καραπιάλης ως ένας ακομπλεξάριστος λάτρης του ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, δέχθηκε να μιλήσει στον «ΓΑΥΡΟ» και να εξηγήσει γιατί και (κυρίως) πώς ο Κώστας Φορτούνης μπορεί να γίνει το «10άρι» του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια. Πώς μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη που τόσα χρόνια αδιάκοπα αναζητά ο Θρύλος, για να καλύψει το δικό του «κενό».

Πρώτα από όλα μιλάει για την «πρώτη ύλη», κάνοντας ειδική μνεία στο εμφανέστατο ταλέντο του 23χρονου παίκτη του Θρύλου. Εν συνεχεία, τον «συμβουλεύει» για δουλειά, τόσο σωματική όσο και εγκεφαλική και ψυχολογική. Διότι, όπως λέει, «ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη ομάδα».

Τι άλλο λέει; Ότι μόνο ο Φορτούνης δείχνει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο στον ρόλο του «10αριού», του δημιουργού, καθώς έχει στοιχεία που τον καθιστούν μοναδικό. «Έχει όλο το πακέτο: Είναι γρήγορος, δυνατός, με καλή τεχνική, αντίληψη, αλλά και φοβερή επαφή με τα δίχτυα», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Και καλεί τον Ολυμπιακό να συνεχίσει να τον πιστεύει, ώστε να γίνει ο παίκτης που θα πάρει την… σκυτάλη από τα χέρια του Τσόρι, όταν ο Αργεντινός αποφασίσει να σταματήσει. «Άξιος αντικαταστάτης του Τσόρι, αλλά γιατί να μην παίξουν και μαζί…», τονίζει ο πρώην ηγέτης των Πειραιωτών και παράλληλα προκαλεί τον Μάρκο Σίλβα να βρει έναν τρόπο, ώστε να τους «χωρέσει» στην 11άδα.

Ακόμα, ο τεράστιος Βασίλης Καραπιάλης, συμβουλεύει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού: «Να παίζεις για την ομάδα, τη φανέλα, τον κόσμο και στο τέλος για το «εγώ». Μέσα από την ομάδα γίνεσαι μεγάλος». Τέλος, τον εκθειάζει λέγοντας: «Δεν υπάρχει καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής στη συγκεκριμένη θέση».

Διαβάστε επίσης

«Πρόταση 7 εκατ. ευρώ για Μαζουακού»

«Πρόταση 7 εκατ. ευρώ για Μαζουακού»

Ιστοσελίδα της Γένοβας αναφέρει ότι η Τζένοα έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον 21χρονο Γάλλο μπακ. Σε δύο δόσεις θα καταβάλουν τα χρήματα οι Ιταλοί.

Η... μάχη των 21!

Η... μάχη των 21!

Οι πρώτες σκέψεις του Μάρκο Σίλβα για τη λίστα του Champions League. Θα μείνουν έξω πολλοί, λόγω του περιορισμού των γηγενών.

Προτάθηκε ο Μποκανί!

Προτάθηκε ο Μποκανί!

Ο στράικερ της Ντιναμό Κιέβου φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Υπό παραχώρηση βρίσκεται ο 29χρονος Κονγκολέζος.