Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρόταση 7 εκατ. ευρώ για Μαζουακού»

«Πρόταση 7 εκατ. ευρώ για Μαζουακού»
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 - 15:18

Την Τρίτη ο επίσημος Ολυμπιακός διέψευσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Τζένοα για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού. Παρόλα αυτά, όσο πλησιάζει το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου τα σενάρια θα «φουντώνουν» όλο και περισσότερο.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα της Γένοβας «pianetagenoa1893.net», η Τζένοα έχει καταθέσει πρόταση για τον 21χρονο Γάλλο αριστερό μπακ που φαίνεται να ικανοποιεί τους Πειραιώτες, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Βάσει του συγκεκριμένου ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας, ο σύλλογος της Γένοβας έχει καταθέσει πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ για τον Μαζουακού. Μάλιστα, αναφέρετε πως η Τζένοα θα δώσει φέτος το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη για να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού, έχοντας παράλληλα την υποχρέωση να προχωρήσουν στην αγορά του με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2016 καταβάλλοντας άλλα 3,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό…

Διαβάστε επίσης

Η... μάχη των 21!

Η... μάχη των 21!

Οι πρώτες σκέψεις του Μάρκο Σίλβα για τη λίστα του Champions League. Θα μείνουν έξω πολλοί, λόγω του περιορισμού των γηγενών.

Προς... ΟΑΚΑ το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

Προς... ΟΑΚΑ το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

Ακατάλληλο κρίθηκε το γήπεδο των Βοιωτών ενόψει του αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά από σχετικό έλεγχο που διενήργησαν η πυροσβεστική και η αστυνομία.

«Το 10άρι για άλλα 10 χρόνια»

«Το 10άρι για άλλα 10 χρόνια»

Ο μεγάλος Βασίλης Καραπιάλης μιλάει στον «ΓΑΥΡΟ» για τον Κώστα Φορτούνη. «Άξιος αντικαταστάτης του Τσόρι, αλλά και γιατί να μην παίξουν και μαζί…», τονίζει ο πρώην ηγέτης του Θρύλου.

Προτάθηκε ο Μποκανί!

Προτάθηκε ο Μποκανί!

Ο στράικερ της Ντιναμό Κιέβου φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Υπό παραχώρηση βρίσκεται ο 29χρονος Κονγκολέζος.