Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... μάχη των 21!

Η... μάχη των 21!
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 - 16:24

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλοι γύρω από τον Ολυμπιακό το πρώτο που έχουν στο μυαλό τους, είναι το Champions League. Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ανακοινώνεται η λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διοργάνωση και γενικά μπαίνει ο σύλλογος σε ρυθμούς… σεντονιού!

Οι «ερυθρόλευκοι» θα εκπροσωπηθούν στην κλήρωση της Πέμπτης, από τον ισχυρό άνδρα του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον διευθύνων σύμβουλο της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, τον Θοδωρή Γιαννίκο, τον στρατηγικό σύμβουλο Κριστιάν Καρεμπέ και τον Κώστα Βερνίκο.

Τις δικές τους αγωνίες έχουν, όμως, και ο προπονητής και οι παίκτες του Θρύλου. Όχι μόνο για να πληροφορηθούν τους αντιπάλους τους, αλλά και για τη λίστα με τους 21 παίκτες που θα δηλωθεί στην UEFA. Δηλαδή με όσους θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Όπως κάθε χρόνο, τυχεροί θα είναι μόνο 21, αφού δεν υπάρχουν στο ρόστερ οι τέσσερις παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία και είναι υποχρεωτικοί για την 25άδα και που έτσι μειώνουν τις θέσεις σε 21. Και ειδικά φέτος, θα κοπούν από τη λίστα ακόμη περισσότεροι ποδοσφαιριστές, αφού αυτή την στιγμή στο ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχουν 31!

Αν κρίνουμε από τη μέχρι στιγμής διαχείριση του Μάρκο Σίλβα, αλλά και με βάση τη… λογική, πρέπει να είναι σίγουροι 17 «ερυθρόλευκοι», εκτός φυσικά αν κάποιος ή κάποιοι από αυτούς φύγουν τελευταία στιγμή…

Διαβάστε επίσης

Προς... ΟΑΚΑ το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

Προς... ΟΑΚΑ το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

Ακατάλληλο κρίθηκε το γήπεδο των Βοιωτών ενόψει του αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά από σχετικό έλεγχο που διενήργησαν η πυροσβεστική και η αστυνομία.

Τελειώνει ο Λόρια!

Τελειώνει ο Λόρια!

Ο Γεωργιανός γκολκίπερ –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό εντός της ημέρας.

«Πρόταση 7 εκατ. ευρώ για Μαζουακού»

«Πρόταση 7 εκατ. ευρώ για Μαζουακού»

Ιστοσελίδα της Γένοβας αναφέρει ότι η Τζένοα έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον 21χρονο Γάλλο μπακ. Σε δύο δόσεις θα καταβάλουν τα χρήματα οι Ιταλοί.

«Το 10άρι για άλλα 10 χρόνια»

«Το 10άρι για άλλα 10 χρόνια»

Ο μεγάλος Βασίλης Καραπιάλης μιλάει στον «ΓΑΥΡΟ» για τον Κώστα Φορτούνη. «Άξιος αντικαταστάτης του Τσόρι, αλλά και γιατί να μην παίξουν και μαζί…», τονίζει ο πρώην ηγέτης του Θρύλου.