Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ζω για να παίζω με αυτόν τον κόσμο»

«Ζω για να παίζω με αυτόν τον κόσμο»
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 - 23:32

Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη ήταν η Άλκηστη Αβραμίδου. Η περιφερειακή του Ολυμπιακού βοήθησε με τα πέντε γκολ στο Super Cup στην κατάκτηση του τροπαίου, ενώ εξήρε την παρουσία των ΓΑΥΡΩΝ. «Κάποια στιγμή, όταν μας κοντράρανε, πεισμώσαμε και δείξαμε την ποιότητά μας. Φάνηκε από το αποτέλεσμα, αν και χαλαρώσαμε στο τέλος. Όταν μπήκαμε στο παιχνίδι, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας.

Είναι το καλύτερο τελείωμα για την προηγούμενη χρονιά, με ευρωπαϊκό, πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ. Έκλεισε ένας ωραίος κύκλος και είμαστε έτοιμες να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο με δυναμικότητα και χαρακτήρα και να διεκδικήσουμε τα ίδια τρόπαια και του χρόνου».

Για τα 5 γκολ που έβαλε στον τελικό του Super Cup: «Το ονειρευόμουν, αλλά δεν το περίμενα. Πιστεύω σε μένα και στην ομάδα, μου πήγε το παιχνίδι, το ευχαριστήθηκα. Είπαμε από πριν πως ήταν ο τελικός των τελικών και πως θα παίξει η μία για την άλλη. Μπήκα να ευχαριστηθώ αυτή τη γιορτή.

Ο κόσμος ο όγδοος παίκτης μας. Κάθε φορά ζω για να παίζω σε τέτοια κολυμβητήρια. Είναι ό,τι μπορεί να ζητήσει ένας αθλητής. Μας δίνει ώθηση, ειδικά κάποια ζστιμγή που κολλήσαμε», ήταν τα λόγια της Αβραμίδου.

Διαβάστε επίσης

«Μας κάνατε υπερήφανους!»

«Μας κάνατε υπερήφανους!»

Τα ολόψυχα συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο γυναικών για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ εξέφρασε η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο facebook.

«Το Παπαστράτειο τρελοκομείο…» (vids)

«Το Παπαστράτειο τρελοκομείο…» (vids)

Δεν πέφτει… καρφίτσα στο «Π. Καπαγέρωφ» με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να έχουν δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα! Δείτε βίντεο από το κορεό των ΓΑΥΡΩΝ από την κάμερα του gavros.gr...

«Είμαι πολύ περήφανος»

«Είμαι πολύ περήφανος»

Ο Χάρης Παυλίδης έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με την κατάκτηση του Super Cup και συνεχάρη τις αθλήτριές του...