Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλείνει θετικά ο πρώτος κύκλος»

«Κλείνει θετικά ο πρώτος κύκλος»
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 - 01:18

Για τη δύσκολη περίοδο με τα συνεχόμενα παιχνίδια μίλησε η Μαργαρτίτα Πλευρίτου, τονίζοντας πως για τον Ολυμπιακό κλείνει θετικά ο πρώτος κύκλος.

«Ήταν γενικά μια δύσκολη περίοδος αυτή που προηγήθηκε με τον πρώτο γύρο στο διάστημα της προετοιμασίας ουσιαστικά των ομάδων. Τώρα θα υπάρχει η διακοπή και από κει και πέρα θα κλείσει θετικά για εμάς, ο πρώτος κύκλος με τα δυο παιχνίδια κόντρα σε Γλυφάδα και Ρέθυμνο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες συνέχεια και στην προπόνηση, πρώτα απ’ όλα γιατί ότι κάνεις εκεί θα σου βγει και στον αγώνα.

Τώρα προσπαθούμε όσο γίνεται να είμαστε συγκεντρωμένες. Όσον αφορά τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας θα είναι δύσκολα. Κληρωθήκαμε με την Βουλιαγμένη και την Πάντοβα που είναι δυο πολύ καλές ομάδες ωστόσο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό γιατί αυτό θέλουμε πραγματικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Εδώ είναι Πειραιάς...

Εδώ είναι Πειραιάς...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την σπουδαία Πριμόριε Ριέκα και θέλει την πρώτη του νίκη στο φετινό Champions League. Live από το gavros.gr, 19:30, NS4...

Χωρίς Μπιανκόνι, Έμολο

Χωρίς Μπιανκόνι, Έμολο

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού είναι έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας...