Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περίπατος για τις «ερυθρόλευκες» με 15 γκολ!

Περίπατος για τις «ερυθρόλευκες» με 15 γκολ!
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 - 18:24

Μια ακόμη άνετη νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 15-1, στο «Π.Καπαγέρωφ» για την 7η αγωνιστική της Α1. Ο Θρύλος αγωνίστηκε χωρίς την αρχηγό Φιλιώ Μανωλιουδάκη, την Χρυσή Διαμαντοπούλου και τις δυο Ιταλίδες, Ρομπέρτα Μπιανκόνι και Τζούλια Έμολο.

Έτσι ο Χάρης Παυλίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις νεαρές αθλήτριες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά σε προηγούμενα παιχνίδια και οι οποίες τα πήγαν εξαιρετικά δείχοντας ότι η ομάδα εκτός από παρόν έχει και ελπιδοφόρο μέλλον. Καλή εμφάνιση κόντρα στην πρώην ομάδα της πραγματοποίησε η Νικόλ Ελευθεριάδου ενώ με υποδειγματικό τρόπο υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού η Ιωάννα Σταματοπούλου.

Σε καλή μέρα βρέθηκαν επίσης οι Σώρα, η Ελευθερία και η Βάσω Πλευρίτου ενώ σε ένα ακόμα ματς η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ σημειώνοντας έξι τέρματα. Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός έκανε το «7Χ7» στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ αύριο στις 11:00π.μ. θα υποδεχθεί το Ρέθυμνο για την 8η αγωνιστική.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 5-0, 3-1, 4-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ασημάκη 6, Ελ. Πλευρίτου 3, Ελευθεριάδου 3, Β. Πλευρίτου 2, Σώρα 1, Τετζαλίδου, Αβραμίδου, Μ. Πλευρίτου, Νιαρχάκου, Λογοθέτη, Μιχαηλίδου,

ΑΝΟΓ: Πάτρα, Κουτέλη 1,Τσελέντη, Ελληνιάδη, Ε. Λούδη, Γρηγοροπούλου, Πανταζή, Κωνσταντά, Α. Παπαναστασίου, Φραγκοπούλου, Μιμίδη, Κολτσίδα, Σωτηρέλη, Α. Λούδη, Δ. Παπαναστασίου.

Διαβάστε επίσης

Εδώ είναι Πειραιάς...

Εδώ είναι Πειραιάς...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την σπουδαία Πριμόριε Ριέκα και θέλει την πρώτη του νίκη στο φετινό Champions League. Live από το gavros.gr, 19:30, NS4...