Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στόχος μας η διάκριση στο Champions League»

«Στόχος μας η διάκριση στο Champions League»
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015 - 00:03

Παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα χαρακτήρισε ο Χριστόδουλος Κολόμβος αυτό με το Παλαιό Φάληρο, όπως και τα περισσότερα στο πρωτάθλημα, ξεκαθαρίζοντας πως το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό ήταν στο ματς με την Μπαρτσελονέτα για το Champions League.

Μάλιστα, ο φουνταριστός του Θρύλου ξεκαθάρισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Σίγουρα όλη η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι της μεθεπόμενης Τρίτης για το Champions League με αντίπαλο την Μπαρτσελονέτα. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η διάκριση σε αυτή τη διοργάνωση και σίγουρα αυτό περνάει κατά μεγάλο βαθμό από το επόμενο ματς. Μετά την ισοπαλία με τη Σπαντάου, πεισμώσαμε, βγάλαμε αντίδραση μέσα από την άμυνα στο παιχνίδι με τη Ριέκα και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη που μας βοηθάει και βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια.

Από κει και πέρα το σημερινό ματς ήταν ένα..από όλα του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτά τα παιχνίδια είναι περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα αλλά εμείς πρέπει εσωτερικά να βρίσκουμε κίνητρο και μέσα από τις προπονήσεις για να βελτιωνόμαστε. Αυτά τα ματς μας βοηθάνε για να δείχνουμε και να βλέπουμε πόσο συγκεντρωμένοι μπορούμε να μένουμε».

Διαβάστε επίσης

«Πρόβα τζενεράλε...»

«Πρόβα τζενεράλε...»

Έτσι χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Εθνικό ο Κώστας Μουρίκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

Άνετος και… ωραίος ο Θρύλος έκανε το 8Χ8

Άνετος και… ωραίος ο Θρύλος έκανε το 8Χ8

Με χαρακτηριστική ευκολία και...φόρα από την σπουδαία νίκη σε βάρος της Πριμόριε Ριέκα, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Φαλήρου με 19-5 και διεύρυνε τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα.