Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς αντίπαλο ο Θρύλος

Χωρίς αντίπαλο ο Θρύλος
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 - 00:16

Το 15 στα 15 στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών έκανε ο Θρύλος, ο οποίος διέλυσε με 16-4 τον ΝΟ Καλαμακίου στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Οι «ερυθρόλευκοι», που παρατάχθηκαν χωρίς τους Πάβιτς και Ντόσκα, έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης σε ένα ακόμα παιχνίδι και κατάφεραν να πετύχουν μία πολύ εύκολη νίκη.

Πρωταγωνιστές στη νίκη επί του ΝΟ Καλαμακίου ήταν οι Γιάννης Φουντούλης και Αλέξανδρος Γούνας, που σκόραραν από 3 γκολ, ενώ από δύο πέτυχαν οι Χριστόδουλος Κολόμβος και Άγγελος Βλαχόπουλος. Παράλληλα, από ένα έβαλαν οι Μυλωνάκης, Δελακάς, Δερβίσης, Ποντικέας, Γενηδουνιάς και Μάλιαρακ.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου αφήνουν πίσω τους πλέον το ματς στον Άλιμο και αρχίζουν να σκέφτονται το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ στο Παπαστράτειο (2/3).

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 1-4, 1-4, 2-3.

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Α. Σταϊκόπουλος): Πρωτονοτάριος, Λιοτσάκης 1, Μητρόπουλος, Σάντα, Δουδέσης, Κουρλιάφτης, Αναγνωστόπουλος 1, Καφετζόπουλος, Κατσαούνης, Αφρουδάκης Ζ., Αλεβίζος 1, Δερμιτζάκης Χ. 1, Μπελιάς, Μαμόγλου, Φράγκος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Γούνας 3, Φουντούλης 3, Δερβίσης 1, Ποντικέας 1, Γενηδουνιάς 1, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 1, Βλαχόπουλος 2, Γαλανόπουλος

Διαβάστε επίσης

«Κάναμε καλό παιχνίδι»

«Κάναμε καλό παιχνίδι»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη στάθηκε στην καλή απόδοση του Ολυμπιακού και επεσήμανε πως ο αρχικός στόχος επετεύχθη...