Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μώραλης πάντα δίπλα στον Θρύλο (pics)

Ο Μώραλης πάντα δίπλα στον Θρύλο (pics)
Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 - 01:33

Στο Παπαστράτειο βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του Θρύλου επί της Βουλιαγμένης απένειμε τα μετάλλια του πρωταθλητή στους «ερυθρόλευκους» παίκτες.

Ο Γιάννης Μώραλης μπορεί να είναι πλέον Δήμαρχος Πειραιά, ωστόσο, συχνά – πυκνά βρίσκεται τόσο στο Παπαστράτειο όσο και σε άλλα γήπεδα που αγωνίζονται «ερυθρόλευκα» τμήματα και βλέπει από κοντά τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος»

«Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα για το Κύπελλο, ενώ έθεσε ως μεγάλο στόχο του Θρύλου το Ευρωπαϊκό.

«Να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης»

«Να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης»

Οι Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Μανώλης Μυλωνάκης και Κώστας Μουρίκης, μίλησαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Ευρωπαϊκού.

«Η ιστορία γράφεται με τίτλους»

«Η ιστορία γράφεται με τίτλους»

Το πανό που ανάρτησαν οι οργανωμένοι στο Παπαστράτειο αποτυπώνει πλήρως την τεράστια διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στους υπόλοιπους συλλόγους της Ελλάδας.

Συλλέκτης τίτλων!

Συλλέκτης τίτλων!

Ο Μιχάλης Κουντούρης πανηγύρισε ένα ακόμα τρόπαιο! Και έρχονται και άλλα για το ανδρικό πόλο, καθώς ακολουθεί το Final 4 του Κυπέλλου και το Final 6 του Champions League...